Συναντήσαμε ένα παιδί ένα παιδί ήσυχο, αλλά με βλέμμα διαπεραστικό και σπινθηροβόλο! Φαινόταν ότι ήταν πανέξυπνος! Διστακτικός στην αρχή, μάς «αξιολόγησε», αποφάσισε ότι θα μάς άφηνε να τον «πλησιάσουμε» και ανοίχτηκε… Μάς είπε τι του αρέσει και μίλησε με ενθουσιασμό για τα αγαπημένα του παιχνίδια. Δεν φανέρωνε τον δύσκολο αγώνα που έχει αναγκαστεί να δίνει στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών, αντίθετα έδειχνε ότι είναι πραγματικός αγωνιστής και ότι δεν το βάζει κάτω! Το μαρτυρούν και οι ζωγραφιές που κατακλύζουν τους τοίχους του σπιτιού του με φιγούρες super ηρώων.

Και δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι στο δωμάτιο που ευχήθηκε να αποκτήσει ήθελε να έχει παρέα τους αγαπημένους του ήρωες και κυρίως τα Χελωνονιντζάκια! Έτσι και έγινε!

Ο Άγγελος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δωματίου του είχε μεγάλη αγωνία… «Ανυπομονεί να κοιμηθεί στο νέο του κρεβάτι!», μάς έλεγε ο μπαμπάς κάθε φορά που μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Κι εμείς θέλαμε όλα να είναι όπως τα είχε φανταστεί… οι ήρωες, η κουκέτα με την τσουλήθρα, το κίτρινο και το μπλε χρώμα που τόσο αγαπά!

Ώσπου η μεγάλη ημέρα που η ευχή του θα εκπληρωνόταν είχε φτάσει.

Έπρεπε όλα να προετοιμαστούν μέσα σε λίγο χρόνο και η αγωνία να προλάβουμε ήταν μεγάλη! Κι ακόμη μεγαλύτερη, η αγωνία να δούμε το προσωπάκι του μόλις θα αντίκριζε το νέο του δωμάτιο!

Τα εκφραστικά του μπλε μάτια άνοιξαν διάπλατα όταν άνοιξε την πόρτα, φωνάζοντας «Ουάααααου…». Χωρίς κανένα δισταγμό, έτρεξε να σκαρφαλώσει στο κρεβάτι που τόσο πολύ ήθελε και παρατηρούσε τα πάντα γύρω του από ψηλά, δηλώνοντάς μας: «Εδώ θα κοιμηθώ σήμερα!»

Αφού εξερευνήσαμε μαζί καθετί καινούριο, παίξαμε με τις φιγούρες super ηρώων και ζωγραφίσαμε παρέα στο νέο του γραφείο, ο Άγγελος άρχισε να τακτοποιεί τα πάντα για να γίνει ξανά το δωμάτιο όπως το πρωτοείδε!

Άγγελε, η ευχή σου έγινε πραγματικότητα.. Εμείς σου ευχόμαστε να έχεις όνειρα όμορφα, συντροφιά με τον Λεονάρντο, τον Ντονατέλο, τον Ραφαέλ και τον Μικελάνζτελο!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Τ. Λιβέρη, Α. Αναγνωστοπούλου και Δ. Μπογδάνος τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Elite Strom, Pennie, Vitex, Μίγκλης Αντώνης, Decorex, Δενδρινός, Woodwell, Bizzare Stickers, Ζαχαροπλαστείο Ανεμώνη, Παπούκογλου Κατασκευές Αλουμινίου – Σιδήρου 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).