Ο Άγγελος είναι ένα χαμογελαστό και ευγενικό αγοράκι. Και φυσικά, όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του αγαπάει τα παιχνίδια δράσης, είναι πλήρως ενημερωμένος για οτιδήποτε ηλεκτρονικό και έχει μία λίστα από «επιθυμίες»! Αυτό όμως που ήθελε και ευχόταν να αποκτήσει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο, ήταν ένα PlayStation 4!

 

Φυσικά η ευχή του εκπληρώθηκε και μάλιστα στον ωραιότερο χώρο για τους μικρούς λάτρεις της ταχύτητας, στο Go Kart στον Άγιο Κοσμά. Ο Άγγελος βρισκόταν σε καλά χέρια, καθώς οι νεράιδες του είχαν προετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια!

 

Έτσι λοιπόν ο Άγγελος ξεκίνησε τη διαδρομή του με το kart, κάνοντας τα απαραίτητα pit-stop για ανεφοδιασμό… δώρων, που είχαμε τοποθετήσει σε κρυφά σημεία της πίστας. Αφού τελείωσε η διαδρομή, έγινε αυτό που ο ίδιος δεν περίμενε καθόλου, καθώς πίστευε ότι απλά είχαμε πάει να περάσουμε όμορφα την ημέρα μας. Η έκπληξη λοιπόν ήταν απόλυτα επιτυχημένη, καθώς όταν βρήκε το τελευταίο του δώρο, αυτό δεν ήταν άλλο από το πολυπόθητο PlayStation 4! Το πρόσωπό του φωτίστηκε και αναφώνησε με ενθουσιασμό! Ήταν τόσο περήφανος και χαρούμενος καθώς πόζαρε στην κάμερα, παρέα με τη νέα του τιμονιέρα. Όπως μάς είπε, ανυπομονούσε να τη χρησιμοποιήσει, για να κάνει τους αντιπάλους του στο αγαπημένο του παιχνίδι ταχύτητας, να φάνε τη σκόνη του! Τα συναισθήματα χαράς του ήταν τόσο έντονα που δεν άφησαν κανέναν γύρω του ασυγκίνητο, εθελοντές και οικογένεια.

 

Η μέρα έκλεισε με ένα υπέροχο γεύμα για όλους και μία φανταστική τούρτα για τον Άγγελο. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι αποτέλεσε μία ευκαιρία για να περάσει όλη η οικογένεια όμορφα, να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους και να αντλήσουν δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Η μεγαλύτερη επιθυμία του Άγγελου είχε εκπληρωθεί και εμείς ευχόμαστε ολόψυχα, να συνεχίσει να κάνει όνειρα και κάθε ευχή του, να βγαίνει αληθινή!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ν. Κανελλοπούλου και N. Μάστορα, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Sony Hellas, Go Kart, Κεμπαμπτζίδικο ‘’το γνήσιο’’, ζαχαροπλαστείο Ανεμώνη 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).