Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό που νιώθω. Είναι φόβος; Είναι αγωνία; Είναι χαρά; Είμαι μπερδεμένη. Γλυκιά ταραχή θα έλεγα! Ναι, ναι αυτή η φράση είναι ακριβώς αυτό που αισθάνομαι τώρα που μπήκαμε στο βαν και κατευθυνόμαστε προς κάποιον προορισμό, που ούτε καν ξέρω ποιος είναι. Ούτε καν η μαμά δεν μου λέει, αν και είμαι σίγουρη ότι ξέρει. Στο δρόμο δεν μιλούσα πολύ. Ήμουν περισσότερο σκεπτική για το τι θα συναντήσω…

Δεν το πιστεύω αυτό που μόλις συνέβη! Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ήμουν έστω και για μία ώρα, διαιτητής σε αγώνα τεχνικής κολύμβησης. Είναι το όνειρο μου! Ζω το όνειρο μου! Στην επιστροφή, πραγματικά, δεν μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, μιλάω συνέχεια. Νομίζω ότι έχουν βαρεθεί να με ακούν, αλλά δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου.

Την επόμενη μέρα ήρθε ένας κύριος και μας πήρε από τον ξενώνα. Ξέρω ότι θα πάμε κάπου άλλου να μείνουμε για ένα βράδυ. Όταν φτάσαμε, είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Το σπίτι αυτό ήταν καταπληκτικό, δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Είμαι χαρούμενη!

Το απόγευμα ήρθαν και άλλα άτομα στο σπίτι. Μαζί κουβαλούσαν πολλά δώρα, τα οποία και άνοιξα με μεγάλη προσοχή. Ήθελα να κρατήσω και τους άλλους σε αγωνία, όπως κρατούσαν εμένα αυτές τις μέρες. Είχε μείνει μόνο ένα κουτί. Το ανοίγω και βλέπω το MacBook, που τόσο ήθελα. Να πω την  αλήθεια με τόσα που είχα ζήσει αυτές τις μέρες είχα ξεχάσει ότι αυτό που ήθελα ήταν το MacBook. Μέσα σε δύο ημέρες έζησα τόσα πολλά, αισθάνθηκα τόσα πολλά. Κερασάκι βέβαια στο σκηνικό αυτό ήταν η τούρτα που εμφανίστηκε στο τέλος του γεύματος μας. Ήταν ό, τι καλύτερο έχω δει. Μα πού θυμόντουσαν ότι θέλω να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Τα έχω δει όλα!

«ΈΛΕΝΑ Η ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!»
φώναξαν  όλοι  και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα τι πραγματικά σημαίνει το Make-A-Wish.
Όλα μου τα όνειρα πήραν σάρκα και οστά. Σας ευχαριστώ πολύ!

 

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ελ. Νικόλα, Χρ. Γιώτη και Ειρ. Τσομάκου, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον προπονητή του Κολυμβητηρίου Γλαύκος, Γρηγόρη Σπυριούνη, για την πολύτιμη βοήθειά του στην πραγματοποίηση της ευχής της Έλενας!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Valamonte, Malconi’s Italian Restaurant, Speedlane, Airbnb, Efi tattoo clothing, Κολυμβητήριο Γλαύκος

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).