Η επιθυμία που εξέφρασε από την πρώτη στιγμή ο Αλέξανδρος συνδύαζε όλα τα ενδιαφέροντά του. Ένα gaming laptop ήταν αυτό που θα του έδινε απεριόριστη χαρά! Στα μελλοντικά του σχέδια είναι και να γίνει προγραμματιστής, αλλά ως τότε, στο χρόνο που περνά στο νοσοκομείο, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι μία από τις αγαπημένες του ασχολίες.

Ούτε η καραντίνα, ούτε οι περιορισμοί του νοσοκομειακού περιβάλλοντος στέρησαν από τον Αλέξανδρο και τις νεράιδες του, τη χαρά της εκπλήρωσης της ευχής του.

Με μυστικά μηνύματα και κουίζ, στα οποία ο Αλέξανδρος απάντησε φυσικά, με επιτυχία, «εξασφάλισε» ο ίδιος, την απόκτηση του laptop και όλων των απαραίτητων περιφερειακών!  

Τη σπουδαία ημέρα εκπλήρωσης της ευχής, οι εθελοντές βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, μεταφέροντας όλα τα δώρα που θα επέτρεπαν στον Αλέξανδρο την διαδικτυακή πλοήγησή του σε όλο τον ψηφιακό κόσμο, το gaming, καθώς επίσης και την επικοινωνία με τους φίλους του που τόσο έχει στερηθεί όλο αυτό το διάστημα. Η τούρτα – αστέρι και τα μπαλόνια συμπλήρωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα και έδωσαν χαρά, τόσο στον Αλέξανδρο όσο και στην οικογένειά του. Τα μηνύματα του Αλέξανδρου στη νεράιδα του, αλλά και η συγκίνηση της μητέρας του, έκαναν ακόμα περισσότερο φανερή τη χαρά, τον ενθουσιασμό, μα πάνω από όλα την ευτυχία του. Το όνειρό του είχε γίνει πραγματικότητα και πλέον γνώριζε πολύ καλά ότι όλα είναι εφικτά.

Και επειδή η χαρά είναι μεταδοτική και τα χαμόγελα δεν μπορούν να τα κρύψουν ούτε οι μάσκες, ο πατέρας ενός άλλου παιδιού που νοσηλεύεται στον ίδιο όροφο, επικοινώνησε με το MakeAWish για να μεταφέρει τη χαρά του Αλέξανδρου και να εμπιστευθεί την επιθυμία και του δικού του παιδιού να συναντήσει τις νεράιδες.  

τους εθελοντές μας: Φωτεινή Λιάπη, Φώτης Μελαμπιώτης

τους χορηγούς σε είδος: Κρητικός φούρνος γεύσεις, On – Tech, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!