Το όνομα του Αβέρκιου δεν είναι τυχαίο. Είναι ένας μικρός ήρωας, ένας γνήσιος Avenger! Όταν, ενώ νοσηλευόταν, έπρεπε να φορέσει τον καθετήρα Χίκμαν, η γενναία μητέρα του, τού εξήγησε πως αυτό γινόταν για να «φορτίσει», για να πάρει όλη την ενέργεια που χρειαζόταν για να γίνει καλά και να αποκτήσει σούπερ δυνάμεις. Έτσι, ο Αβέρκιος έδωσε τη μάχη του με την ασθένεια σαν σούπερ ήρωας και βγήκε νικητής!

Φόρτισε, και τώρα συνεχίζει γεμάτος δύναμη και ενέργεια, μαζί με τους αγαπημένους του ήρωες: Iron Man, Spider-Μan, Hulk, Thor και όλη την παρέα! Επόμενο ήταν, λοιπόν, ένας τέτοιος σούπερ ήρωας να χρειάζεται και το ανάλογο δωμάτιο, για να καταστρώνει τα σχέδιά του. Οι Avengers έπρεπε να πρωταγωνιστούν. Οι νεράιδες έπιασαν δουλειά. Το δωμάτιο που θα μοιραζόταν μαζί με τον μικρότερο αδελφό του έπρεπε να γίνει αντάξιο του Averkiou.

Όσο το δωμάτιο ετοιμαζόταν, εμείς κρατούσαμε απασχολημένο τον Αβέρκιο και την οικογένειά του: μία επίσκεψη στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων τον έκανε να ξεκαρδιστεί από τα γέλια, ενώ ένα υπέροχο brunch με λαχταριστά pancakes και άλλες λιχουδιές του έδωσε μεγάλη απόλαυση! Όταν έφτασε η μεγάλη στιγμή για τα αποκαλυπτήρια και άνοιξε η πόρτα, ένα χαμόγελο φώτισε το πρόσωπο του Αβέρκιου! Ακολούθησε και ο αδερφός του και μαζί άρχισαν να το ανακαλύπτουν σπιθαμή προς σπιθαμή, ενώ έβγαζαν χαρούμενες φωνούλες σε κάθε νέα ανακάλυψη…

 Ο Iron Man, ο Spider-Μan, ο Hulk, ο Thor και όλοι οι υπόλοιποι Avengers βρίσκονται πλέον παντού γύρω του, όπως ακριβώς ονειρευόταν. Ενθουσιασμένος και εκείνος  και ο αδελφός του, δεν σταμάτησαν να χοροπηδάνε και να γελάνε. Κι όταν έκανε την εμφάνισή της και η τεράστια τούρτα Avengers, για να γιορτάσουν την εκπλήρωση της ευχής του και το καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή του με τον πιο γλυκό τρόπο, ο Αβέρκιος μάς είπε το πιο ζεστό ευχαριστώ, με ματάκια που έλαμπαν από χαρά!

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους.

τους εθελοντές μας: Εύα Μάνογλου, Γιούλη Γιώρτσου, Μαρία Τσάγκαρλη, Κωνσταντίνος Καρίκας

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, IKEA, Kentia, Expert Hellas, Βιοκαρπέτ, Vitex, Decoworld Girgiris, Κατσαμπέρης Ελαιοχρωματισμοί, Aca Lighting, Foxshop, Funbox, Pick a brand, Youpiland, Go smart, 3D Revolution, My thiki, Notes technologias, Games corner, ΚΙΦΑ Μεταφορική, Digital Wave, Papasotiriou Patisserie, Museum of Illussions Thessaloniki, The Garden Bar, Κώστας Σάλτας, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!