Η τεχνολογία αποτελεί απαραίτητο μέσω επικοινωνίας. Και ποιος να φανταζόταν ότι νεράιδες και ξωτικά – πλάσματα των παραμυθιών και της φαντασίας – θα ήταν απαραίτητο να επικοινωνήσουν μέσω αόρατων καλωδίων και πολύπλοκων συνδέσεων με τα παιδιά που τις χρειάζονται; Κι όμως το lockdown και η συγκυρία της πανδημίας τις εκπαίδευσε και τα κατάφεραν καλά. Έκαναν sync με τη νέα γενιά, όπως θα έλεγε και ο Αβραάμ, και μέσω τηλεδιάσκεψης εκμαίευσαν την ευχή του!

Ένα ευγενέστατο παλικάρι, που συνδυάζει την αγάπη του για τη φύση, το ψάρεμα και το όνειρό του να γίνει ανθοκόμος, με την αγαπημένη του ασχολία, το gaming!   

Περνάει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του παίζοντας το αγαπημένο του παιχνίδι League of Legends (LOL), αλλά ο υπολογιστής που έχει είναι παλιός και κολλάει και έτσι δεν μπορεί να παίξει άνετα. Γι’ αυτό, χωρίς να διστάσει καθόλου, μας είπε ότι είχε μία και μοναδική επιθυμία, να αποκτήσει έναν υπολογιστή Gaming! Έναν υπολογιστή που δεν θα κολλάει και θα έχει άριστη απόδοση! Απαραίτητα αξεσουάρ και ψηλά στις προτιμήσεις του, ακουστικά μαύρα με πράσινο και φωτάκια LED RGB. Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν και φυσικά περισσότερες εκπλήξεις ετοιμάστηκαν με μεγάλη μυστικότητα για τον Αβραάμ. Στόχος μας, να εξασφαλίσουμε ότι θα απολαμβάνει την καλύτερη, δυνατή εμπειρία Gaming!

Έτσι, μια ωραία ημέρα, παρέλαβε στο σπίτι, μία gaming καρέκλα. Κυριολεκτικά, τρελάθηκε! Δεν περίμενε ποτέ ότι θα μπορούσε να έχει μία τέτοια καρέκλα! Λίγες μέρες μετά έλαβε και ένα gaming γραφείο. Εντελώς πέρα από τις προσδοκίες του! Ο ενθουσιασμός του είχε χτυπήσει κόκκινο και ανυπομονούσε ακόμα περισσότερο να «γεμίσει» τον κενό χώρο πάνω στο γραφείο! Δυστυχώς όμως, θα χρειαζόταν να περιμένει πολύ, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων από τις μεταφορικές εταιρίες… ή, τουλάχιστον, έτσι του είπαν οι νεράιδες. Οι οποίες, όμως, είχαν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, με σύμμαχο την υπέροχη μητέρα του!

Έτσι, λοιπόν, λίγες μόνο μέρες μετά την παραλαβή του γραφείου, ένα απόγευμα χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι τους. Ήταν ο κολλητός του Αβραάμ, που «τυχαία» είχε πάει να τον δει και μετά θα έβγαιναν βόλτα. Λίγο αργότερα, το κουδούνι ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά ήταν μια νεράιδα του Κάνε-Μια-Ευχή, που κρατούσε ένα κουτί γλυκά που τα αγαπάει πολύ το αγόρι μας και μαζί της είχε και κάποια υπέροχα φυτά σε γλάστρες. Είχε πληροφορηθεί την αγάπη του Αβραάμ για τα φυτά κι ότι θέλει να σπουδάσει ανθοκομία και αφού θα καθυστερούσε ο υπολογιστής, σκέφτηκε να του πάει κάποια δωράκια, για να τον κάνει να χαρεί και να κάνει πιο γλυκιά την αναμονή….

Σαστισμένος από την απρόσμενη επίσκεψη και τα δώρα, ο Αβραάμ πλησίασε να δει τα φυτά και ανακάλυψε ότι σε κάθε γλάστρα κρυβόταν και ένα πακέτο! Άρχισε να ανοίγει τα πακέτα και να ανακαλύπτει τα περιφερειακά του υπολογιστή: ακουστικά, πληκτρολόγιο, ποντίκι, mousepad… Μόλις άνοιξε και το τελευταίο πακέτο, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του, το κουδούνι ξαναχτύπησε!

Αυτήν τη φορά, μπροστά του αντίκρισε μεγάλα πακέτα: ο υπολογιστής που με τόση λαχτάρα περίμενε, είχε φτάσει, επιτέλους!

Η χαρά του ήταν απερίγραπτη! Άρχισε να ανοίγει ενθουσιασμένος τα πακέτα και με τη βοήθεια του τεχνικού, έστησαν τον υπολογιστή και ξεκίνησαν να τον εξερευνούν. Το αγαπημένο του παιχνίδι ήταν ήδη εγκατεστημένο και αφού βεβαιώθηκε ότι όλα ήταν όπως έπρεπε, ήταν πανέτοιμος να ξεκινήσει αμέσως το Gaming, καθισμένος στην αναπαυτική καρέκλα του!

Εμείς του ευχόμαστε να έχει πάντα αυτό το υπέροχο χαμόγελο και να μπορέσει να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα!

τους εθελοντές μας: Μάρθα Γεωργιάδου

τους χορηγούς σε είδος: BitdefenderGR, PhotoStar, Παναγιώτης Μηνάς (ρύθμιση υπολογιστή), Γιάννης Καλταμπανίδης (στήσιμο υπολογιστή), ζαχαροπλαστείο Galvas,  

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)