Η επικοινωνία μας με την Αγγελική σηματοδότησε εξαρχής ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ανάμεσά μας. Αν και μόλις 4 ετών, η κοινωνικότητα και η ευκολία έκφρασης ήταν πολύ έντονες στη μικρή μας. Η ευχή της, ένα επιβλητικό κουκλόσπιτο – κρεβάτι στο δικό της δωμάτιο. Οι ρομαντικές αποχρώσεις του ροζ θα κυριαρχούσαν στον χώρο, μετά την χρήσιμη πληροφορία ότι πρόκειται για το αγαπημένο της χρώμα. Ένα υπέροχο κουκλόσπιτο θα ετοιμάζονταν να γίνει ολοδικό της για να το χαρεί με την ψυχή της!

Η οικογένεια της μικρής Αγγελικής μας ενημέρωσε πως η ίδια θα χρειαστεί να περάσει κάποιους μήνες μέσα στο σπίτι λόγω της θεραπείας. Έτσι, σκεφτήκαμε ότι η εκπλήρωση της ευχής της θα βοηθήσει να γίνουν οι ημέρες και οι ώρες της πιο ευχάριστες. Θα είναι μια κούκλα στη θέση που της αξίζει… στο κουκλόσπιτό της!

Το επιφώνημα ενθουσιασμού μόλις άνοιξε η πόρτα του δωματίου της σίγουρα ακούστηκε στη γύρω περιοχή! Ήταν εκστασιασμένη! Οι τρυφερές παιδικές της προσδοκίες είχαν ξεπεραστεί κατά πολύ. Αδυνατούσε να πιστέψει πως μέσα στο δωμάτιό της υπήρχε ξαφνικά η επιβλητική αυτή κατασκευή. Η Αγγελική ήταν τόσο ενθουσιασμένη που δεν είχε μάτια για κανένα από τα υπόλοιπα δωράκια της, τα οποία εν τέλει άνοιξε μετά από παρότρυνση των υπολοίπων. Άλλωστε, το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο όνειρό της, που τόσο επιθυμούσε, είχε εκπληρωθεί με τον πιο μαγικό και παραμυθένιο τρόπο!

Η χαρά της Αγγελικής ήταν τόσο ειλικρινής για όλο αυτό που συνέβη, που δεν κάθισε ούτε λεπτό. Βρισκόταν συνεχώς σε κίνηση, είτε αγκαλιάζοντας την οικογένειά της, είτε ανεβοκατεβαίνοντας στην κουκέτα με τον μικρό της αδερφό κολλημένο πάνω της.

Η πιο ευχάριστη ανάμνηση της Αγγελικής για εμάς, θα είναι πάντα η στιγμή που κρατώντας το σκουπόξυλο είπε εύθυμα: «Νεράιδες καθίστε να σας μαγειρέψω ένα γλυκό!».

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας: Μασιακού Χαρά, Τσομάκου Ειρήνη, Καρβουνάς Γιάννης, Αναγνωστοπούλου Μαρίνα-Αστάρτη

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Decorex, Domino’s Pizza, Elite Strom, EPS WOOD, IKEA, ΚΕΝΤΙΑ, Sticky, Poofomania, Vitex, Π.Σ.Ε.Η. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων), Μαριλένα Δημητροπούλου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)