«Εύχομαι να γίνω η Σταχτοπούτα, να γνωρίσω τον πρίγκιπα και να τον παντρευτώ!» μας είπε η Αγγελική. Έτσι και έγινε. Το όνειρο της, εκπληρώθηκε σ’ έναν παραμυθένιο χώρο, που τον πλημμύριζε η κλασική μουσική, και με όλους τους καλεσμένους να φορούν κοστούμια εποχής! Όλα ήταν μαγικά.

Η ευχή κύλησε όπως ορίζει το παραμύθι: η πρωταγωνίστριά, ντυμένη με τα φτωχικά της ρούχα, να καθαρίζει με μεγάλη προσοχή τη στάχτη το τζάκι, και να υπηρετεί τη μητριά της και τις θετές της αδερφές, ώσπου η νεραϊδονονά της εμφανίστηκε για να την μεταμορφώσει για τον χορό που τόσο επιθυμούσε να πάει…

Μια παραμυθένια άμαξα θα την μετέφερε στον χορό και η Αγγελική φώναζε στα άλογα να πάνε όλο και πιο γρήγορα! Πιο γρήγορα! Πιο γρήγορα! Σαν αληθινή πριγκίπισσα ανέβηκε με χάρη τα σκαλιά και χόρεψε με τον πρίγκιπά της, μέχρι που ακούστηκαν οι χτύποι του ρολογιού. Ήταν ήδη μεσάνυχτα και έπρεπε να φύγει…

Μία σημαντική παρένθεση: το παραμύθι είχε μία διαπραγμάτευση που δεν είχε καταγραφεί στα χρονικά… κατεβαίνοντας τα σκαλιά άρχισε να συζητά για το αν θα βγάλει το γοβάκι της ή όχι. Τότε, μας ρώτησε: «Θα το βγάλω, αλλά θα μου το δώσετε ξανά;». Φυσικά, δεν μπορέσαμε να συγκρατήσουμε τα γέλια μας και της υποσχεθήκαμε να της το επιστρέψουμε.

Χωρίς να χάσει λεπτό, ο όμορφος πρίγκιπάς της, εμφανίστηκε με το γοβάκι της στο χέρι! Η δήλωση τής Αγγελικής προς τις αδερφές της ήταν κατηγορηματική: «Να ξέρετε αυτό το παπούτσι μπαίνει μόνο σε ‘μένα!» Και έτσι έγινε!

Η μικρή μας φόρεσε το ολόλευκο νυφικό της, παντρεύτηκε τον πρίγκιπά της και, λάμποντας από ευτυχία, ξαναμπήκε στην άμαξα για να γυρίσει στον χορό.

Η «κάθαρση» της ηρωίδας μας είχε επέλθει και πλέον μπορούσε να χορέψει ανέμελη. Τίποτα δεν μπορούσε πια να χαλάσει το παραμύθι της!

θερμά το Institute of Life και τους VolunΤeens για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Χάρης Πατούνης, Δήμητρα Μπουρνάζου, Boris Anchev, Τζοάννα Λιβέρη, Μαρία Τσέργα

τους χορηγούς σε είδος: Κτήμα Λᾶας, Κάρμεν Ρουγγέρη, Dorian Flowers, Εθνική Λυρική Σκηνή, Σήλια Δραγούνη, Karaververis Wedding Events, Events Music Productions, Αλέξανδρος Παπαναστασάτος, Memoirs, Rangos Konstantinos Co SA, Τσάνου Μαρία, Κωνσταντίνα Λιώρη, Παυλίνα Παπαδημητρίου

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!