Ο Άγγελος είναι παθιασμένος με το YouTube. Το όνειρό του είναι να γίνει YouTuber, εξού και η ευχή του ήταν να αποκτήσει ένα καλό tablet. Ήταν, μάλιστα, πολύ συγκεκριμένος στις προδιαγραφές, γιατί εκείνος και μόνο ξέρει καλά τι χρειάζεται για να παρακολουθεί τα αγαπημένα του κανάλια, αλλά και για να φτιάχνει τα δικά του βίντεο!

Οι νεράιδες κατέφθασαν την ίδια ώρα με τις τεράστιες μπαλονοσυνθέσεις που προορίζονταν για τον Άγγελο. Ο μικρός, χαζεύοντας εκείνη την ώρα από το παράθυρο είδε τα μπαλόνια, αλλά δεν υποψιάστηκε ότι μπορεί να ήταν για εκείνον. Η μητέρα του στη συνέχεια τον απομάκρυνε αμέσως από το παράθυρο, και τον κράτησε απασχολημένο στο δωμάτιό του, όσο οι νεράιδες μπήκαν στο σπίτι. Ακολούθησε η φάση στολισμού, όπου το σπίτι διακοσμήθηκε  με μπαλόνια κι ένα σωρό λιχουδιές! Επίσης, και πιο σημαντικά, οι νεράιδες έκρυψαν τα δώρα του! Όταν τις αντίκρισε ο Άγγελος, τρελάθηκε από τη χαρά του! Το ίδιο και τα αδέλφια του, που άνοιγαν ενθουσιασμένα τα δώρα τους και ευχαριστιόντουσαν τα προσφερόμενα γλυκίσματα και σνακς.

Ήταν, λοιπόν, η σειρά του Άγγελου να ανακαλύψει τα δικά του δώρα. Παίζοντας το παιχνίδι «κρύο-ζεστό», ζεστό όσο πλησίαζε στην κρυψώνα κάποιου δώρου και κρύο όσο απομακρυνόταν, κατάφερε να ξετρυπώσει τα πακέτα. Κάθε ένα το άνοιγε με λαχτάρα, πιστεύοντας ότι θα είναι το tablet. Εκείνο όμως προοριζόταν για το τέλος, με την αγωνία να κορυφώνεται! Όταν το ανακάλυψε, το πήρε όλο χαρά στην αγκαλιά του! Άρχισε αμέσως να το ρυθμίζει, με τη βοήθεια του πατέρα του, και ξεκίνησε κατευθείαν να παίζει και να παρακολουθεί βίντεο στο YouTube.

Η όμορφη τούρτα που του είχαν φέρει οι νεράιδες τράβηξε την προσοχή του μόνο για λίγο, ίσα ίσα για να τη γευτεί και να βγει τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, κι έπειτα αφοσιώθηκε και πάλι στο tablet του. Όταν για λίγο έβγαλε τη μάσκα του, μας χάρισε το υπέροχο χαμόγελό του. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ευχής, και η πιστοποίηση πως η επιθυμία του Άγγελου είχε εκπληρωθεί.

Οι νεράιδες του αποχώρησαν διακριτικά. Η μητέρα του Άγγελου, στο τέλος της μέρας, μας εκμυστηρεύθηκε ότι ο μικρός συγκινήθηκε, αλλά κατόρθωσε να το κρύψει. Όταν όμως έμειναν μόνοι, της είπε πόσο ευτυχισμένος είχε νιώσει!

θερμά την MAS A.E.  για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Λένα Καφρίτσα, Όλγα Καραγιάννη

τους χορηγούς σε είδος: Νίκος Πατσίδης, ζαχαροπλαστείο Bravo, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!