Η ευχή του δωδεκάχρονου Άγγελου ήταν να αποκτήσει ένα κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνεί με τους φίλους του. Ούτε που φανταζόταν, όμως, τι μεγάλη έκπληξη θα του ετοίμαζαν οι καλές του νεράιδες! Γνωρίζοντας την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και την τεράστια επιθυμία του να πάει σε έναν αγώνα – κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει μέχρι τώρα – κανόνισαν ακριβώς αυτό: μία VIP σουίτα στο γήπεδο της Τούμπας για να απολαύσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ ενάντια στον ΟΦΗ.

Εκτός από τις νεράιδες και τον πατέρα του, τον συνόδευσε και ο αγαπημένος του γιατρός, ο οποίος τον παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης – εδώ και 10 χρόνια – και του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Στη σουίτα περίμεναν τον Άγγελο κι άλλες εκπλήξεις: πολλές σακούλες με δώρα από την αγαπημένη του ομάδα, μπαλόνια και άφθονο φαγητό, το οποίο τίμησε ιδιαίτερα ο μικρός μας φίλος. Έπειτα, πήρε την θέση του μπροστά στο παράθυρο περιμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη του αγώνα.

Οι εκπλήξεις, όμως, δε σταμάτησαν εκεί! Στη διακοπή του αγώνα για το ημίχρονο, η πόρτα της σουίτας άνοιξε και ο Άγγελος αντίκρισε έκπληκτος τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πέλκα να του φέρνει μία τούρτα σε σχήμα μπάλας του ΠΑΟΚ! Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε να συμβαίνει μπροστά του! Χαμογελούσε και τα μάτια του έλαμπαν από χαρά!

Αφού πέρασαν λίγο χρόνο μαζί συζητώντας για την ομάδα τους, ο Δημήτρης αποχώρησε και είχε έρθει η ώρα την ευχή του Άγγελου: το κινητό τηλέφωνο! Μόλις άνοιξε το κουτί και το αντίκρισε, φώναξε δυνατά: «Αυτό είναι! Αυτό ήθελα!». Πλημμυρισμένος από χαρά και ενθουσιασμό για την αξέχαστη αυτή εμπειρία, κι αφού η ομάδα του είχε κερδίσει πανηγυρικά με 4-0, ο Άγγελος πήρε το δρόμο της επιστροφής γεμάτος όμορφες εικόνες και πολλή αγάπη.

Οι νεράιδες κρατήσαμε το γλυκό του χαμόγελο και τη λάμψη στα μάτια του, ιδιαίτερα χαρούμενες που καταφέραμε να προσφέρουμε στο μικρό μας ήρωα τη δύναμη και την ελπίδα που χρειάζεται για να συνεχίσει τον αγώνα του.

Ευχαριστούμε θερμά τον PAOK Action για όλη την υποστήριξη και για όσα απλόχερα προσέφερε στην ευχή του Άγγελου!


Ευχαριστούμε θερμά την ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ για την υιοθεσία της ευχής!

τους εθελοντές μας: Βάγια Παναγιώτου, Λίλη Τζιλή

τους χορηγούς σε είδος: Μίλτος Ζαχαροπλαστείο, Click4amemory Project, Φιλιώ Γρηγορίου (βιντεοσκόπηση), PAOK Action

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)