Εύχομαι να πάω κρουαζιέρα – Άγγελος, 12, λέμφωμα Ηodgkin

Σε αυτή την ευχή ο πρωταγωνιστής μας είναι ο Άγγελος. Ωστόσο, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα λόγια και οι αντιδράσεις της μητέρας του, μας συγκίνησαν και μας έκαναν πιο δυνατούς! Είμαστε δίπλα, όχι μόνο στους μικρούς ήρωες που παλεύουν με βελόνες και νοσοκομεία, αλλά και στους γονείς τους, που σαν άγρυπνοι φρουροί, αντιμετωπίζουν τη μάχη του παιδιού τους. Τα λόγια της Αγγελικής αποτελούν κατάθεση ψυχής και αξίζει να τα μοιραστούμε μαζί σας.

«Όλοι οι εθελοντές με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή ήταν εξαιρετικοί, πρόθυμοι, φιλικοί, προσιτοί, αναλυτικοί και ακριβείς στις επεξηγήσεις τους. Ευχαριστούμε πολύ τα κορίτσια που μας συνάντησαν στο «Ελπίδα», τον Άγγελο και ιδιαίτερα τη νεράιδα Μαρία, που τη νιώθουμε πλέον δικό μας άνθρωπο.

Καταφέρατε στο έπακρο να χαρίσετε μία εμπειρία ζωής που θα του μείνει  αξέχαστη, καθώς άντλησε δύναμη, χαρά, ελπίδα. Είχε κάτι πολύ όμορφο να περιμένει κατά τη διάρκεια της θεραπείας του. Μα πάνω από όλα άντλησε πολλή αγάπη από όλους εσάς, αγάπη που έμπρακτα εκδηλώθηκε.

Η εμπειρία της ευχής μας έκανε να μη νιώθουμε μόνοι στον αγώνα μας, μας στήριξε, μας τόνωσε το ηθικό, μας έδωσε δύναμη, χαρά και 5 αξέχαστες μέρες 😊

Όσο καιρό προσμέναμε την εκπλήρωση της ευχής, η επικοινωνία με τη νεράιδα του Άγγελου, κατά τη διάρκεια των θεραπειών, τα δωράκια που λαμβάναμε και φυσικά η εκπλήρωση της ευχής του, του δώσανε δύναμη για να συνεχίσει τον αγώνα του, να βγει νικητής και με πίστη στο Θεό να συνεχίσει τώρα με τις επανεξετάσεις του.

Θα σύστηνα τον οργανισμό και σε άλλες οικογένειες που τα παιδιά τους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με το δικό μου παιδί. Ήδη έχω κάνει γνωστή την εμπειρία που βιώσαμε σε όλους γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Έχω μιλήσει παντού για το υπέροχο έργο σας και όλη μου η οικογένεια θα γίνουμε εθελοντές ώστε να μπούμε και με διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά στην οικογένεια του ΜakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Σας ευχαριστούμε για όλα! Όπως βοηθήσατε εσείς την οικογένειά μας θέλουμε και εμείς με τη σειρά μας να βοηθήσουμε άλλες οικογένειες

Οφείλουμε και εμείς με τη σειρά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άγγελο και την οικογένεια του, που μας έμαθαν πως οι υπέροχοι άνθρωποι «λάμπουν» ακόμα και όταν βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι.

την Nivea για την υιοθεσία της ευχής

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας: Άγγελος Λάζαρης, Αναστασία Λιάκου

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Celestyal Cruises,  L’oreal Hellas, Efi TC, Sticky

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)