Ο Άγγελος είναι ένας ευφάνταστος και πολύ δημιουργικός νέος. Μιας και ο αδερφός του φεύγει από το σπίτι για σπουδές, άρπαξε την ευκαιρία να πάρει όλο το δωμάτιο και να το κάνει δικό του! Ζήτησε, λοιπόν, τη δική μας βοήθεια. Ήθελε ένα δωμάτιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του… Να ανταποκρίνεται στα γούστα και την προσωπικότητά του.

Δεν είχε καταλήξει ακόμη σε όλες τις λεπτομέρειες, οπότε για όσα δεν είχε σκεφτεί, άφησε τις νεράιδες να δημιουργήσουν. Το δωμάτιο που μας περιέγραψε ήταν ένας συνδυασμός βιομηχανικού στυλ με pop art στοιχεία. Πιο παλιά, ασχολούταν πολύ με το graffiti, οπότε ήταν και αυτό ένα στοιχείο που δεν θα μπορούσε να λείπει από το δωμάτιό του.

Εργασίες στις εργασίες, το δωμάτιό του ήταν έτοιμο. Πριν τη μεγάλη αποκάλυψη, όμως, η νεράιδά του είχε κανονίσει γι’ αυτόν και την παρέα του μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημέρα. Πήρε τους καλύτερούς του φίλους και έσπευσε αμέσως να αδράξει την μέρα και να ζήσει την μοναδική, αυτή, περιπέτεια του… escape room! Πριν καλά-καλά το καταλάβει βρέθηκαν όλοι σε ένα δωμάτιο προσπαθώντας να λύσουν ένα τρομερό μυστήριο! Όσο ήταν απασχολημένος, μπορούσε να αισθανθεί πως κάποια ακόμη έκπληξη πρέπει να του κρύβαμε.

Γυρνώντας σπίτι, τα κατάλαβε όλα! Το δωμάτιο ήταν έτοιμο… Χρώματα ζωντανά, κρυφοί φωτισμοί, σανίδες skate και μοντέρνα έπιπλα, έδιναν στο νέο του δωμάτιο ακριβώς την διακόσμηση που είχε περιγράψει στις νεράιδες! Συγκρατημένος, αλλά πάντα με χαμόγελο, ο Άγγελος άρχισε να εξερευνάει.

Περιττό να σας πούμε ότι το αγαπημένο του σημείο ήταν και το δικό μας αγαπημένο σημείο. Εκείνο το graffiti που ξεπρόβαλλε πίσω από τα «κατεδαφισμένα» τούβλα. Ο χώρος ήταν πλέον δικός του!

θερμά την Lay’s για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Άντζελα Λιβγιέρη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ballonorama, BrainCells, Craft Box, Design Drops, Elite Strom, IKEA, Kentia, Linardakis Cargo, Microextreme, Myikona, Net Sales, Octopus, Passarella, Spiros Eleftheriadis S.A., Vitex, ΛΑΚΙΩΤΗΣ ΑΕ, Καυκάς, Γιώργος Μουζάκης

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Κ. Μπεζεριάνος & Σια ΟΕ, Dorkofikis,

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!