Ο μικρός Άγγελος δεν σταματούσε να στέλνει μηνύματα και βιντεάκια στη νεράιδα του. Της έστελνε βίντεο για να της δείχνει πώς περνάνε τις μέρες τους, κι εκείνη με τη σειρά της μοιραζόταν μαζί τους την εξέλιξη του δωματίου του. Η επιθυμία του Άγγελου ήταν εξαρχής πολύ συγκεκριμένη: Ήθελε ένα χρωματιστό, χαρούμενο δωμάτιο, για να παίζει με τον αδερφό του.

Οι νεράιδες του εμπνεύστηκαν από την ενεργητικότητα και τη ζωντάνια του Άγγελου και του αδερφού του για να σχεδιάσουν το ιδανικό δωμάτιο. Η μαμά του Άγγελου, πολύτιμος βοηθός για τις νεράιδες, τους έδινε πληροφορίες για να φτιάξουν το ιδανικό σκηνικό. Τα αγαπημένα του ζωάκια στόλισαν το δωμάτιο, ο βυθός της θάλασσας μεταφέρθηκε στη μία πλευρά του δωματίου, κι έντονα χρώματα γέμισαν το δωμάτιο. Τα κρεβάτια με τα σπιτάκια από πάνω, όπως ακριβώς τα διάλεξε ο Άγγελος, στήθηκαν και στολίστηκαν με πολλά «ζαζού», τα αγαπημένα μαξιλαράκια του Άγγελου! Ακριβώς απέναντι, στήθηκε το πολυόργανο με μονόζυγο, κούνια και δίχτυ αναρρίχησης! Το πάτωμα από κάτω σκεπάστηκε με αφρώδες χρωματιστό δάπεδο και στρώματα, ώστε να μπορούν να παίζουν χωρίς φόβο τραυματισμών.

Όλη η εβδομάδα εκπλήρωσης της ευχής του ήταν μια μεγάλη έκπληξη για τον Άγγελο. Για να μην δουν τα παιδιά το δωμάτιο, όσο βαφόταν κι ετοιμαζόταν, η νεράιδα τους κανόνισε διαμονή σε μια πολυτελή βίλα με πισίνα! Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν, φυσικά, και δεν χόρταιναν παιχνίδι. Άλλωστε, δεν είχαν πάει ποτέ διακοπές! Η αγωνία για να δουν το δωμάτιο, όμως, ήταν πάντα εκεί. Και λίγες μέρες μετά, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν. Μόλις μπήκαν σπίτι, μία άλλη έκπληξη περίμενε τον Άγγελο. Η νεράιδα τους, η Άννα, ήταν εκεί! Ο Άγγελος έπεσε στην αγκαλιά της και την ευχαρίστησε πριν καν δει το δωμάτιό του. Όταν το είδε, έμεινε άφωνος! Δεν ήξερε τι να πρωτοκοιτάξει και πού να σκαρφαλώσει πρώτα! Με την παρότρυνση και του αδερφού, άρχισαν να ανακαλύπτουν τα πάντα και να ανοίγουν τα δώρα τους.

Στο μεταξύ είχαν φτάσει και οι φίλοι τους και το παιχνίδι άναψε για τα καλά! Με δυσκολία αποχωρίστηκαν για λίγο το καινούργιο τους δωμάτιο, για να δουν την τελευταία έκπληξη, την τούρτα! Γιατί ποια γιορτή είναι ολοκληρωμένη, χωρίς γλυκό; Απόλαυσαν τις λιχουδιές που είχαν φέρει οι νεράιδες, και έτρεξαν πίσω στο παιχνίδι, αφού έδωσαν στις νεράιδες τα πιο όμορφα δώρα. Ξύλινα αστεράκια με τις πιο γλυκές ευχές. Ήταν η σειρά τους να συγκινηθούν. Ο στόχος είχε επιτευχθεί… ο Άγγελος ήταν τρισευτυχισμένος που είχε αποκτήσει το καινούργιο του δωμάτιο, και ήταν πολύ καλύτερο από ότι είχε φανταστεί.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή του Άγγελου

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Άννα Μάνογλου, Εύα Μάνογλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, AVIS, White Nest Villas, IKEA, Orphee Beinoglou, Vitex, Check it in, Shopflix, Sevenworld, My Sunshine, Best USA, Koulis Family, Mon Petit, Cosmo Carpet, DCSE, Nastos Electric, Nef Nef, Urban Stickers, Πινόκιο Toys, Nakas Concept, Μεζέ-Μεζέ, Ζαχαροπλαστεία Λεμόνας, MyIkona, Craftbox

 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!