Ο Άγγελός κάλεσε τη νεράιδά του και με μεγάλη αποφασιστικότητα της ανακοίνωσε την πιο βαθιά του επιθυμία: να πάει στο Allou! Fan Park, ταξιδεύοντας μέχρι την Αθήνα με αεροπλάνο. Με αυτόν τον τρόπο θα κατάφερνε να συνδυάσει την ημερομηνία της εκπλήρωσης της ευχής του με την φορά που θα πετούσε για πρώτη φορά στη ζωή του με αεροπλάνο!

Η νεράιδά του, χωρίς να χάσει στιγμή, επέλεξε το αγαπημένο της μωβ ραβδί, και κατάφερε να κάνει όλα τα απαραίτητα μαγικά, έτσι ώστε η ευχή του Άγγελου να εκπληρωθεί όσο πιο γρήγορα γινόταν, μιας και ο ίδιος δεν κρατιόταν από ανυπομονησία!

Ο ίδιος δε γνώριζε τίποτα για την ημερομηνία εκπλήρωσης της ευχής του, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε ξαφνικά στο αεροδρόμιο. Αναρωτιόταν με απορία γιατί βρισκόταν εκεί! Πιστοί «συνεργοί» της νεράιδας ήταν οι γονείς του Άγγελου και ο αδελφός του, που κατάφεραν να φυλάξουν την έκπληξή μας σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Έτσι λοιπόν, ο Άγγελος βρέθηκε από το δωμάτιο του σπιτιού του στο πιλοτήριο ενός αεροπλάνου, και από το πιλοτήριο στην Αθήνα. Και εκεί ξεκίνησαν όλα!

Η ημέρα της εκπλήρωσης ξεκίνησε με μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με ταϊλανδέζικο ταξί, tuk-tuk,  και τον Άγγελο, την οικογένειά του, τη νεράιδα και τον οδηγό του ταξί να χαιρετάνε όλο τον κόσμο, να συστήνονται σε όποιον περνούσε από κοντά τους και να φωνάζουν από χαρά! Ακολούθησε ένα δυναμωτικό γεύμα με θέα την Ακρόπολη, ώστε να γεμίσει ο  Άγγελος δυνάμεις. Και από εκεί, το παιχνίδι στο Allou! δεν άργησε να ξεκινήσει.

Ο Άγγελος, σαν ατρόμητος που είναι, ανέβηκε σε όλα τα παιχνίδια του πάρκου χωρίς ίχνος δισταγμού και φόβου. Σε αντίθεση με τη νεράιδά του… Έτρεχε πάνω-κάτω στο πάρκο γελώντας και παίζοντας, γεμάτος ξεγνοιασιά. Τόσο πολύ γέμισε η ψυχή του από χαρά και ικανοποίηση, που αναρωτιόταν αν μπορεί να κάνει και δεύτερη ευχή! Η μέρα ολοκληρώθηκε με το αγαπημένο του ιταλικό φαγητό: μια λαχταριστή και πεντανόστιμη πίτσα μαργαρίτα! Στο τέλος αυτής της γεμάτης συναίσθημα ημέρας, ήταν τόσο χαρούμενος, αλλά και συνάμα κουρασμένος, που κοιμήθηκε αμέσως!

θερμά την Lay’s για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Φανή Πολίτη, Δώρα Μαραγκοπούλου

τους χορηγούς σε είδος: Acropolis Museum Cafe and Restaurant, Aegean Airlines, Allou Fun Park, Evita loves Cakes,MARRIOTT HOTELS, Master Fireworks & Balloons, Myikona,Tuktourgreece, V1935 Roof Garden, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΦΟΙ ΒΟΜΒΥΛΑ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!