Η 16χρονη Αθήνα είναι ένα από τα πιο κομψά κορίτσια που έχουμε… Θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει σα να βγήκε από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

Ήξερε εξαρχής τι είναι αυτό που θα την ικανοποιούσε και προσπάθησε πολύ περιγραφικά να μας το μεταφέρει. Πρόκειται για το ολόδικό της δωμάτιο με ειδικούς χώρους, στους οποίους θα χωράνε τα ρούχα και τα παπούτσια της. Φανταζόταν έναν χώρο που, εκτός του γραφείου και του κρεβατιού της, θα είχε και μια γωνιά, σαν βεστιάριο, για να μπαίνουν όλα τα ρούχα, οι τσάντες και τα παπούτσια της. Επιπλέον, θα είχε και έναν ολόσωμο καθρέφτη, ώστε να μπορεί να κάνει πρόβα όλα της τα outfit, πριν από κάθε έξοδο!

Οι νεράιδές της έπιασαν κατευθείαν δουλειά, ώστε να μη χάσουν ούτε δευτερόλεπτο! Ήταν ένας χώρος με πολλές δυνατότητες που, για να γίνει μαγικός, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μπόλικη φαντασία και λίγη νεραιδόσκονη.

Οι εργασίες ξεκίνησαν… Όλα έπρεπε να είναι έτοιμα λίαν συντόμως, καθώς η ανυπομονησία της Αθηνάς ήταν μεγαλύτερη και από την ντουλάπα της! Το δωμάτιο βάφτηκε, στήθηκαν τα έπιπλα και τοποθετήθηκαν όλα τα διακοσμητικά. ΌΛΑ ήταν έτοιμα και περίμεναν την Αθηνά να τα δει και να τα ανακαλύψει!

Η ώρα είχε φτάσει… Η πόρτα άνοιξε και η Αθηνά μπήκε στο νέο της δωμάτιο. Ένα διάπλατο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό της. Είχε μείνει με το στόμα ορθάνοιχτο και κοιτούσε κάθε λεπτομέρεια του δωματίου. Προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε και αν όλα αυτά που έβλεπε μπροστά της ήταν στα αλήθεια δικά της. Μας αγκάλιαζε όλους έκπληκτη! Σκαρφάλωσε στο κρεβάτι και φωτογραφήθηκε όλο νάζι! Περιεργάστηκε συρτάρια και ντουλάπες. Έλαμπε από χαρά! Όπως μας ανέφερε: «Αν και γνώριζα πολλά από τα πράγματα του νέου μου δωματίου, καθώς τα κάναμε μαζί με την νεράιδα, δεν περίμενα ότι το αποτέλεσμα θα ξεπερνούσε κάθε προσδοκία μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!»

θερμά τη Φαίη Σκορδά για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Φώτης Μελαμπιώτης, Φωτεινή Λιάπη

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, MyIkona, BSB, IKEA, Σηφακάκης Γιώργος, ΚΑΥΚΑΣ, Κρητικός Φούρνος daily bakery, Home Praktika, Pennie, Intralink Logistics, Judah Club, Axel Accessories, Χαβάκης Α.Ε., Σαβοϊδάκης bakery & patisserie

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!