Ως φανατικός gamer, ο Αιμίλιος είχε εκφράσει την επιθυμία να πάει στη διοργάνωση Gamescom στη Γερμανία. Η πανδημία, όμως, με όλες τις δυσκολίες που έφερε στις ζωές μας, ανέκοψε τα σχέδιά του. Όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως ένα ταξίδι είναι κάτι που θα καθυστερήσει πολύ να πραγματοποιηθεί, αποφάσισε πως δεν ήθελε να περιμένει. Άλλαξε, λοιπόν, την ευχή του και ζήτησε από τις νεράιδες να αποκτήσει ένα Xbox Series X για να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Οι νεράιδες έπιασαν δουλειά και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες της καραντίνας, να εκπληρώσουν την ευχή του άμεσα. Έτσι, ένα απόγευμα χτύπησε η πόρτα, κι ο Αιμίλιος, έκπληκτος, αντίκρισε δύο όμορφες νεράιδες, φορτωμένες χίλια καλούδια. Όχι μόνο την κονσόλα για videogames που είχε ζητήσει, αλλά και μία μεγάλη τηλεόραση να τη συνοδεύσει, φαγητό, τούρτα, μπαλόνια και πολλά δώρα.

Ο Αιμίλιος υποδέχτηκε τις νεράιδές του γεμάτος χαρά. Μόλις είδε πως του έφεραν και το αγαπημένο του γεύμα, ξετρελάθηκε! Μπριζόλες βέβαια, γιατί ο Αιμίλιος είναι παραδοσιακός τύπος στο φαγητό. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του. Άνοιξε το Xbox με προσμονή και μαζί με του γονείς του έστησαν την τηλεόραση για να είναι όλα έτοιμα να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι (COD). Φυσικά, και η τούρτα που του πήγαν οι νεράιδες, δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα!

Ο Αιμίλιος έλαμπε από χαρά κι αυτό ήταν εμφανές στο όμορφο χαμόγελό του και στα γεμάτα λάμψη μάτια του! Η μικρή του αδερφή ήταν ενθουσιασμένη με όλα, ευχαριστούσε τις νεράιδες που τη σκέφτηκαν και της πήγαν κι εκείνης πολλά δώρα.

Αλλά περισσότερο από όλα, ήταν ευτυχισμένη που έβλεπε τον αγαπημένο της αδερφό τόσο χαρούμενο! Αν και μικρή δεν σταματάει στιγμή να τον προστατεύει και να τον υποστηρίζει. Ένα μαγικό δέσιμο αγάπης και στήριξης ανάμεσα στα δύο αδέρφια, που ήταν έκδηλο στις νεράιδες κι έκανε την ατμόσφαιρα ακόμα πιο μαγική.

θερμά την Αθηναϊκή Ζυθοποιία για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Νατάσσα Βασιλείου, Μαρία Κανάβα

τους χορηγούς σε είδος: Microsoft Hellas, Κρέατος Τέχνη, ζαχαροπλαστείο Μελίνι, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)