Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, η χαρά ενός παιδιού δεν αποτυπώνεται με λόγια! Ωστόσο, θα κάνουμε μια μικρή προσπάθεια για αυτό το μαγικό κορίτσι, την Αλεξάνδρα μας! Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλεφώνημα και μια έντονη λαχτάρα. Η ευχή της είχε ήδη πάρει μορφή στα όνειρά της! Έμενε μόνο να τη μοιραστεί με τις νεράιδές της, οι οποίες έκαναν ό, τι περνούσε από το χέρι τους για να την εκπληρώσουν!

Ένα ολοκαίνουργιο δωμάτιο με νεανικά έπιπλα, γλυκά χρώματα και  λαμπάκια αιωρούμενα πάνω από το κρεβάτι ήταν αυτό που αντίκρισε το κορίτσι μας, όταν επιτέλους έκανε τα πρώτα της βήματα στο νέο της δωμάτιο! Ο βηματισμός της, το σώμα της, τα μάτια της… Όλα φανέρωναν τον ενθουσιασμό και την έκρηξη συναισθημάτων που βίωνε εκείνη την στιγμή! Τα αδέλφια της, επίσης ενθουσιασμένα, παρακολουθούσαν την Αλεξάνδρα μας να ανακαλύπτει τον ολοκαίνουριο κόσμο της. Είχε πλέον το όλο δικό της δωμάτιο… τον χώρο της έμπνευσής της! Και πραγματικά, ποιος δεν θα ήθελε να ονειρεύεται, να διασκεδάζει και να καλεί τους αγαπημένους του ανθρώπους σε έναν χώρο που τον αντιπροσωπεύει;

Φωτογραφίες, αγκαλιές, χαμόγελα και άπλετη αισιοδοξία ήταν αυτό που μπορούσε κανείς να διακρίνει εκείνη τη στιγμή! Η ημέρα της εκπλήρωσης είναι ιερή! Είναι η στιγμή που τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την αγάπη, την ελπίδα και τα όνειρα να ζωντανέψουν! Είναι αυτό που δίνει δύναμη σε όλα μας τα παιδιά σαν την Αλεξάνδρα να ξεπερνάνε τις πιο δύσκολες στιγμές τους!

θερμά τον ANT1 για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Μπουρδούβαλη Σωτηρία, Γεωργουλέτη Τάνια

τους χορηγούς σε είδος: CraftBox, IKEA, Vitex, Elena’s Patisserie, GS Photography, Intralink Logistics, Istikbal, KENTIA, Βιοκαρπέτ, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!