Η Αλεξάνδρα, ένα από τα πιο χαμογελαστά και γλυκά κορίτσια που έχουμε γνωρίσει, πάντοτε επιθυμούσε ένα δωμάτιο σε στυλ… πριγκιπικό! Βλέπετε, διάβαζε τόσα και τόσα στα παραμύθια και ευχόταν να αποκτήσει κι εκείνη ένα δωμάτιο ονειρεμένο, σαν αυτά που ζουν οι πριγκίπισσες.

Οι νεράιδες, αφού ετοίμασαν κάθε γωνιά του νέου της δωματίου, δεν ήθελαν να είναι αυτή η μόνη έκπληξη που θα αντίκριζε η μικρή μας πριγκίπισσα! Μόλις έφτασε, λοιπόν, στο σπίτι, είδε τρεις πραγματικές πριγκίπισσες και έναν πρίγκιπα να την περιμένουν στην πόρτα. Η αντίδρασή της; Ανεκτίμητη! Είχε μείνει άφωνη και κοιτούσε με θαυμασμό τα λατρεμένα από τα παραμύθια της πρόσωπα.

Όλοι μαζί, μπήκαν στο σπίτι για τη μεγάλη αποκάλυψη. Με το που μπήκε στο δωμάτιό της δεν ήξερε τι να πρωτοεξερευνήσει… Τους τοίχους με όλες τις πριγκίπισσες μαζεμένες; Στα γραφεία που ήταν και αυτά πλημμυρισμένα με αυτοκόλλητα, ζωγραφιές και μολύβια πριγκιπικά; Τις κουρτίνες και στα φωτιστικά που και αυτά ήταν γεμάτα πριγκίπισσες; Το αγαπημένο της, βέβαια, ήταν τα τούλια που «αγκάλιαζαν» το κρεβάτι της και την έκαναν να νιώθει ότι μεταμορφώθηκε και αυτή σε μια νεαρή πριγκιποπούλα.

Δοκίμασε το κρεβάτι  και το γραφείο της και οργάνωσε με μεγάλη τακτικότητα και ενθουσιασμό τα ρούχα στην ντουλάπα της. Όσο για τις πριγκίπισσες; Δεν τις άφηνε από τα μάτια της! Παραλίγο να τις κλειδώσει στο δωμάτιο της για να μην της φύγουν ποτέ.

Η Αλεξάνδρα ποτέ δεν φανταζόταν ότι το μικρό, απλό δωματιάκι της θα μεταμορφωνόταν σε παλάτι! Καθώς την αποχαιρετούσαν οι πριγκίπισσες και ο πρίγκιπας, φώναξε: «Τώρα θα είμαι μόνο χαρούμενη!».

Αυτή η μικρή φράση είναι και η ανταμοιβή των νεραϊδών… Είναι αυτή που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό τους… Είναι η δύναμη και η χαρά που παίρνουν από την ευτυχία στα πρόσωπα των παιδιών σαν την Αλεξάνδρα…

θερμά την ομάδα VolunTeens για τη δωρεά και την οργάνωση της ευχής

τους εθελοντές μας: Ειρήνη, Μάρλα, Μαλλού, Ειρήνη, Σταύρος, Πέτρος (VolunTeens)

τους χορηγούς σε είδος: Veis, Βιοκαρπέτ, Tasias Carpets, Τα Γιούλια Ζαχαροπλαστεία, Sticky, Elite Strom, Λιναρδάκης

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!