Ο κόσμος της φαντασίας είναι ένας κόσμος χωρίς όρια! Είναι το μέρος εκείνο που όλα είναι δυνατόν να συμβούν! Για τον μικρό μας Αλέξανδρο πηγή έμπνευσης αυτού του κόσμου είναι τα βιντεοπαιχνίδια! Τι και αν σου έλεγαν ότι μπορείς να είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου, ή ότι διαθέτεις υπερδυνάμεις.

Φυσικά, η ευχή του δεν θα μπορούσε να σχετίζεται με κάτι διαφορετικό από τη μεγάλη του αγάπη… Ένα δωμάτιο Gaming εμπνευσμένο από τα αγαπημένα του βιντεοπαιχνίδια! Led φωτισμοί στους τοίχους, ένα μεγάλο και άνετο γραφείο για την τοποθέτηση του Gaming υπολογιστή του και ένα κρεβάτι για να ονειρεύεται την επόμενή του περιπέτεια!

Και κάπως έτσι, ο καιρός περνούσε και τα όνειρα του μικρού μας μεγάλωναν. Ήθελε να αποκτήσει το δωμάτιο των ονείρων του! Οι νεράιδές του έβαλαν τα δυνατά τους και, όταν ο Αλέξανδρος άνοιξε τη πόρτα, χαρά και ευτυχία πλημμύρισαν στον χώρο! Ο Αλέξανδρος εξερευνούσε την κάθε γωνιά και οι φίλοι του, πιστοί συνοδοιπόροι, του έδειχναν και άλλες λεπτομέρειες μέσα στο δωμάτιο που ο ίδιος δεν είχε παρατηρήσει! Βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα παιχνίδι με τον υπολογιστή του για να ολοκληρωθεί αυτή η μοναδική στιγμή!

Χαμόγελα, παιχνίδια, χαρά, ένα καινούργιο και αισιόδοξο ξεκίνημα είναι αυτά που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη του μικρού μας! Το δωμάτιο αυτό θα του θυμίζει πάντα ότι η φαντασία είναι ανεξάντλητη και τα όνειρα ατελείωτα!

θερμά τον Όμιλο IFANTIS για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Πιπερίδου Ελένη, Βάτου Μαρίνα

τους χορηγούς σε είδος: Craft Box, Elite Strom, Vitex, Pennie, Virginias Cake

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!