Ο Αλέξανδρος γοητεύεται από τις δυνατότητες των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και των μαγευτικών κόσμων που μπορεί να βρεθεί μέσα από τα gaming παιχνίδια. Είναι ένα πολύ γλυκό κι ευγενικό παιδί. Η επικοινωνία με τη νεράιδά του κάθε φορά ήταν όλο και πιο διαδραστική και εποικοδομητική. Είχε μάλιστα, πολύ καλή εικόνα του πώς φανταζόταν το δωμάτιό του και με μεγάλη λεπτομέρεια, περιέγραφε στη νεράιδά του όλα όσα ονειρευόταν. Πλάνα και ιδέες πηγαινοέρχονταν και οι δυο τους σχεδίαζαν με ενθουσιασμό το δωμάτιο!

Όταν έφτασε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσουν οι εργασίες, ο Αλέξανδρος συμφώνησε ότι θα κάνει υπομονή και δεν θα ξεκλέψει ματιές. Έτσι, λοιπόν, μία ζεστή μέρα του καλοκαιριού, έπιασαν δουλειά τα συνεργεία. Μια μέρα πριν την ευχή, οι νεράιδες και τα ξωτικά πήγαν να τοποθετήσουν φωτιστικά, ραφιέρες κι ένα σωρό gadgets. Πρώτο μέλημα ήταν να τοποθετηθούν τα αγαπημένα του nanoleaf panels στον τοίχο, μαζί με τα υπόλοιπα φωτιζόμενα πάνελ. Άλλωστε, ο Αλέξανδρος ήταν πολύ ξεκάθαρος από την αρχή, ήθελε ολόκληρο το δωμάτιο να περιβάλλεται από κρυφό φωτισμό.

Κομμάτι-κομμάτι τοποθετήθηκαν όλα τα απαραίτητα διακοσμητικά, ο υπολογιστής του πήρε την εξέχουσα θέση του στο γραφείο, μπήκαν οι τελευταίες πινελιές και όλα ήταν έτοιμα!

Η νεράιδα του Αλέξανδρου, που πήγε η ίδια στην ευχή για να του αποκαλύψει το δωμάτιο, περίμενε εναγωνίως την αντίδρασή του. «Ουάου! Είναι πάρα πολύ ωραίο! Είναι πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα!», αναφώνησε ο Αλέξανδρος, μπαίνοντας στο δωμάτιο. Κοίταζε τριγύρω, χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι αυτό πλέον θα είναι το καινούργιο του δωμάτιο. Ένα κύμα ανακούφισης κατέκλισε τη νεράιδα.

Άνοιξε όλα τα δώρα του με μεγάλο ενθουσιασμό και σκόρπιζε απλόχερα το λαμπερό του χαμόγελο, που φώτιζε το πρόσωπό του, όπως φώτιζε και της μαμάς του, που εμφανώς συγκινημένη δεν σταματούσε να μας ευχαριστεί. Όταν άρχισαν να έρχονται και οι φίλοι του, οι οποίοι επίσης αναφωνούσαν από ενθουσιασμό για το καινούργιο δωμάτιο του Αλέξανδρου, είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσουν σιγά σιγά οι νεράιδες.

θερμά τη La vie en Rose  για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Υβέτ Κοσμετάτου, Εύα Μάνογλου, Άννα Μάνογλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Secretlab, Elite Strom, ΙΚΕΑ, Vitex, Verdian Karasani, Χαρούλα Τύρη, Βιοκαρπέτ, Idea Hellas, Mozik, Web Supplies, JYSK, Bitrate, Microcenter, Σκλαβενίτης, Γλυcozy, Βιοιατρική, San Remo Pizza, Κώστας Σάλτας, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΚΕΝΤΙΑ, Decoworld Girgiris

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!