Συναντήσαμε ένα γλυκό κορίτσι που μιλούσε ασταμάτητα για τις αγαπημένες του ηρωίδες: την Άννα και την Έλσα! Πιστέψαμε ότι η ευχή της θα ήταν σχετική με το να γίνει κάποια από τις δύο πριγκίπισσες… αλλά καμία φορά κι εμείς κάνουμε λάθος!

Μα, η Αμαλία ήθελε μόνο ένα δικό της κρεβάτι…

Σκεφτήκαμε πόσο συγκρατημένη και εγκρατής είναι η μικρή μας νεράιδα και αποφασίσαμε ότι θα ακουμπήσουμε το μαγικό μας ραβδί σε όλο το δωμάτιο, μετατρέποντάς το σε ένα μικρό ορμητήριο ονείρων!

Οι εργασίες ήταν πυρετώδεις και κράτησαν μια ολόκληρη εβδομάδα! Οι παλιοί τοίχοι του δωματίου της Αμαλίας μας γκρεμίστηκαν και υψώθηκαν νέοι, για να φιλοξενηθεί το νέο κρεβάτι της μικρής μας. Προστέθηκε και ένα γραφείο με ραφάκια, για να μπορεί να μελετά και να ζωγραφίζει. Ολόκληρο το δωμάτιο «τυλίχθηκε» στα αγαπημένα της χρώματα, παντού προστέθηκαν πινελιές της Άννας και της Έλσας και κάθε μικρή γωνιά γέμισε με δώρα και άπλετη αγάπη!

Και όταν άνοιξε την πόρτα η μικρή μας νεράιδα, τότε ήταν που η πραγματική μαγεία ξεδιπλώθηκε. Ένα παιδί ντροπαλό και λιγομίλητο, που δεν εκδήλωνε συχνά τα συναισθήματά του, μεταμορφώθηκε σε ένα κορίτσι ευτυχισμένο και χαμογελαστό! Καθισμένη στο νέο της κρεβάτι, χάζευε τις πριγκίπισσες που πλαισίωναν ολόκληρο το δωμάτιο.

Το ίδιο βράδυ, η μαμά της Αμαλίας μάς είπε ότι η μικρή μας κοιμήθηκε πολύ αργά. Καθόταν ακόμη και εξερευνούσε το δωμάτιο! Το όνειρό της είχε γίνει πραγματικότητα και εκείνη ήταν τόσο έκπληκτη που πίστεψε για μια στιγμή ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια. Κοιμήθηκε με την αγωνία αυτή, αλλά όταν ξύπνησε το στολισμένο δωμάτιο και το καινούριο κρεβάτι της ήταν ακόμη εκεί…

θερμά την Technomar Shipping Inc. για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Νάντια Παπαδημητρίου, Ζωή Χρηστάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Elite Strom, Idea Hellas, Intralink Logistics, Kids Life, Myikona, Tokopeli, Vitex, 247Store, Χιονάτη, Βάγια Δήμου, Δήμητρα Μητσιμπόνα, Ιφιγένεια Σιώρου, Κωνσταντίνος Ρίζος, Γιώργος Καραφέρης

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!