Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο ρομαντικού στυλ –  Αμάντα, 15, σάρκωμα Ewing μεσοθωράκιου

Μια έφηβη 15 ετών είναι λογικό να ευχηθεί για κάτι που θα ανανεώσει τη διάθεσή της και θα γεμίσει την καθημερινότητά της με λίγη από τη μαγεία ενός παραμυθιού. Η Αμάντα ήθελε από καιρό να δώσει μια νέα πνοή στο δωμάτιό της, με ένα στυλ ρομαντικό, αλλά και σύγχρονο.

Μας εκμυστηρεύτηκε το όνειρό της και εμείς βάλαμε μπροστά ευθύς αμέσως την εκπλήρωση. Προχωρήσαμε μαζί βήμα-βήμα, ανταλλάξαμε ιδέες και φωτογραφίες διακόσμησης, λύσαμε όλες τις απορίες της Αμάντα που προέκυψαν. Η εμπλοκή της στις ετοιμασίες του νέου της δωματίου, της δημιούργησαν περαιτέρω προσμονή και αγωνιούσε κάθε λεπτό για το τελικό αποτέλεσμα!

Όταν έφτασε η μεγάλη ημέρα, δύο νεράιδες άνοιξαν τα φτερά τους, και  παρέα με ένα ξωτικό, ταξίδεψαν για να εκπληρώσουν την ευχή της. Το παραμυθένιο της δωμάτιο ήταν έτοιμο να την υποδεχτεί και να τη γεμίσει χαρά! Οι τοίχοι είχαν χρωματιστεί σε ροζ αποχρώσεις και το εντυπωσιακό μεταλλικό κρεβάτι με τον ουρανό είχε πάρει περίοπτη θέση στο χώρο. Ανάλαφρα υφάσματα, φωτάκια και χουχουλιάρικα μαξιλάρια του έδιναν χαρακτήρα και διακοσμητικά σε χρυσό χρώμα έδωσαν την απαραίτητη λάμψη στο δωμάτιο της. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει ο ολόσωμος καθρέφτης που η Αμάντα είχε ζητήσει από τις νεράιδες της.

Μόλις η Αμάντα μπήκε στο δωμάτιο έμεινε άφωνη! Ψέλλισε μόνο «είναι τέλειο!» και χαμογέλασε διάπλατα! Τι ήταν αυτό που την ξάφνιασε ευχάριστα, ενώ είχε λάβει μέρος στο σχεδιασμό; Μα, οι μικρές λεπτομέρειες! Γιατί όπως μας είπε, «αυτές κάνουν τη διαφορά!»

Μοιράστηκε τις όμορφες αυτές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τους γονείς, τον αδελφό, τους συγγενείς και φυσικά τις φίλες της, που έλαμπαν βλέποντας την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της!

θερμά την ομάδα εθελοντών Generous για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές: Λιβγιέρη Άντζελα, Μπογδάνο Διονύση, Αναγνωστοπούλου Μαρίνα-Αστάρτη

τους χορηγούς σε είδος: 24 Home.gr, Avis, Elite Strom, Grecotel A.E., IKEA, Intralink Logistics, Jysk, More Design by Georgiopoulos, Myikona, Pennie, Pizza Grill Expert, VITEX, Βιοκαρπέτ Όμιλος, Δενδρινός, Ζαχαροπλαστείο Νίκας, Ζούγρης A.E., Καστρινός Ο.Ε., Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Περιφέρειας Αμαλιάδας

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)