Ο κόσμος γίνεται καλύτερος με το γέλιο της Αναστασίας! Αυτό σκέφτηκα μόλις αντίκρισα δύο τεράστια, πονηρά αλλά μελαγχολικά ματάκια και το υπέροχο χαμόγελό της. Ένα χαμόγελο που δεν έχουμε την ευκαιρία να θαυμάζουμε συχνά, αφού «κρύβεται» προσωρινά πίσω από την πράσινη μάσκα της.

 

Βρισκόταν στο νοσοκομείο εδώ και 21 μήνες. Η περιπέτειά της υγείας της, της στέρησε το σχολείο της, τις παρέες της και κυρίως την ανεμελιά της ηλικίας της… Δεν κατάφερε όμως να της στερήσει τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που έχει μέσα της.

 

Με την πολύτιμη βοήθεια της μαμάς της, μάς επέτρεψε να την γνωρίσουμε καλύτερα και να την «ταξιδέψουμε» για την εκπλήρωση της ευχής της, σε ένα μέρος που δεν θύμιζε καθόλου νοσοκομείο!

 

Βγήκε από το βαν που μας μετέφερε και κοιτούσε εντυπωσιασμένη το τετραώροφο κτίριο – Experience Store γνωστής εταιρείας καλλυντικών. Είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και οι κινήσεις της έγιναν αυτόματα μηχανικές. Πέρασε το κατώφλι

όπου είχε παραταχθεί το προσωπικό για να υποδεχθούν την ξεχωριστή προσκεκλημένη τους. Την αγκάλιασαν με ζεστασιά, της έκαναν κομπλιμέντα και την ξενάγησαν σε όλους τους ορόφους. Της εξήγησαν τη γενικότερη φιλοσοφία και την έμπνευση πίσω από τη δημιουργία των προϊόντων και την περιποιήθηκαν με θεραπείες spa, μέσα σε πραγματική κυψέλη!

 

Αφού  έζησε μια μοναδική εμπειρία και έφτασε επιτέλους η στιγμή να πραγματοποιηθεί η ευχή της!

Μετά από ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού σε όλους τους ορόφους, ανακάλυψε το κινητό που τόσο πολύ επιθυμούσε ν’ αποκτήσει! Και επιτέλους θα μπορεί να επικοινωνεί με τις φίλες της, να αποτυπώνει κάθε στιγμή της και να μοιράζεται τις σκέψεις της με τους αγαπημένους της ακόμα κι από μακριά. Τώρα θα αισθάνεται λιγότερο μόνη… Και τα ματάκια της, έλαμψαν ακόμα περισσότερο, το χαμόγελό της έγινε ακόμα πιο φωτεινό, ζεσταίνοντας τις καρδιές όλων μας!

 

Μείναμε με την ανάμνηση ενός γλυκού κοριτσιού, που πάλεψε και παλεύει και δεν σταματάει να σκέφτεται ότι η ζωή τώρα ξεκινά… και εγώ φέρνω συχνά στο μυαλό μου αυτό το υπέροχο χαμόγελο και ο κόσμος μου γίνεται καλύτερος…

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ή. Πολυχρονιάδου, Φ. Ελεκίδου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: : APIVITA, COSMOTE, Φάρμα Μπράλου, Ζαχαροπλαστείο Κυβέλη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).