«Ήταν ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν», έλεγε ο Αναστάσης ξανά και ξανά.

Λόγω της ευαίσθητης κατάστασης της υγείας του, τόσο η οικογένειά του όσο και ο ίδιος ο Αναστάσης προτίμησαν να εκπληρωθεί η ευχή του στο σπίτι. Δεν υπήρχε, όμως, κανένα πρόβλημα σε αυτό! Νεράιδες και ξωτικά γνωρίζουν πολύ καλά πώς να προσθέσουν λίγη μαγεία σε κάθε τι «απλό».

Όσο είχε πάει, λοιπόν, μια μικρή βόλτα με κοντινούς του φίλους, εισβάλαμε στο σπίτι του και αρχίσαμε να στήνουμε τον υπολογιστή του. Συνεργοί μας; Ολόκληρη η οικογένειά του, που φρόντισε να τον πείσει για το πόσο χρειάζεται αυτή τη σύντομη έξοδο. Μόλις τα ξωτικά τον είδαν να εξαφανίζεται στην στροφή του στενού, οι εργασίες «πήραν φωτιά»! Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, ο νέος υπολογιστής του Αναστάση ήταν έτοιμος να τον υποδεχθεί.

Γυρνώντας, λοιπόν, ψυλλιάστηκε ότι κάτι συνέβαινε. Υπήρχε μια μικρή αναστάτωση στο σπίτι. Έτσι, προχώρησε αργά προς το δωμάτιο. Μπαίνοντας μέσα το είδε πιο… γεμάτο. Ο νέος του υπολογιστής είχε ταιριάξει τέλεια με τα led φώτα που προυπήρχαν στο δωμάτιό του… Σαν να έβλεπες ένα κανονικό δωμάτιο gamer. Ναι, σαν αυτά που βλέπουμε στα stream των YouTubers!

Ο Αναστάσης κάθισε αμέσως στη νέα του καρέκλα gaming και άρχισε να κατεβάζει τα αγαπημένα του παιχνίδια, που ο παλιός του υπολογιστής «σήκωνε» με το ζόρι.

Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι ο Αναστάσης είναι ένα παιδί κλειστό και μαζεμένο. Μπροστά μας δεν ελευθέρωσε τον ενθουσιασμό του. Μας είπε μόνο αυτή τη φράση που σας είπαμε και στην αρχή: «Ήταν ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν». Η μαμά του, όμως, σαν πιστή συνεργός μας μας μαρτύρησε τι συνέβη, όταν φύγαμε από το σπίτι. Ο Αναστάσης κατάφερε να εκδηλωθεί, περιγράφοντας στην οικογένειά του πόσο μεγάλη χαρά πήρε. Η διάθεσή του ανέβηκε! Κανείς δεν τον ξεκολλάει πια από τον καινούριο του υπολογιστή!

Έτσι κι εμείς, θα θέλαμε να σας παραθέσουμε τα λόγια της μαμάς του κατά τη διάρκεια της εκπλήρωσης της ευχής του: «Αυτό που προσφέρει το Make-A-Wish στους μικρούς αγωνιστές και ήρωες της ζωής είναι μοναδικό. Είναι μία ανιδιοτελής πράξη αγάπης, η οποία δυναμώνει και ενθαρρύνει όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, που καλούνται να γίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα. Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτή την αξέχαστη εμπειρία, συγχαρητήρια σε όλους!»

θερμά τη LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βανέσα Γιαννακοπούλου-Μπούτρου, Γιάννης Μπαλής

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Fresh Pastry Shop, Blue Soft, John Tsanis Cinematography, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!