Ένας παίκτης υψηλών προδιαγραφών. Μαχητής του μπάσκετ, play maker στην ομάδα του και μεγάλος λάτρης αγώνων μπάσκετ σε διεθνές επίπεδο.

Όταν η ασθένειά έγινε μέρος της καθημερινότητάς του, ο Αναστάσης άφησε το γήπεδο, το σπίτι και την οικογένειά του. Το νοσοκομείο και ο ξενώνας ήταν πλέον το σπίτι του. Μέσα σε όλα αυτά, πληροφορήθηκε για το Κάνε-Μια-Ευχή και αμέσως μία βαθιά επιθυμία του ήρθε στο μυαλό… Μία και μοναδική. «Αυτό που εύχομαι, είναι να κάνω προπόνηση με την ομάδα μπάσκετ της CSKA στο γήπεδό της! Είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη!», μάς εκμυστηρεύτηκε ο Αναστάσης. Και τα λόγια του δεν είχαν τελειωμό: «ο Χάκετ είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες και ο coach Ιτούδης είναι κορυφή!», συνέχισε να μας λέει.

Στην προσπάθειά μας αυτή ο Γιώργος, η Κατερίνα και η Αναστασία από την BCG μας βοήθησαν να προσεγγίσουμε την ομάδα και να οργανώσουμε όλο το ταξίδι του Αναστάση και της οικογένειάς του στη Μόσχα. Και η προπόνηση που θα παρακολουθούσε ο Αναστάσης μας ήταν αμέσως μετά τον τελικό της EuroLeague, σε μια ημερομηνία που είχε κανονιστεί ένα μήνα πριν! Τυχαίο; Ίσως και όχι… Η CSKA κέρδισε το πολυπόθητο, κορυφαίο ευρωπαϊκό τρόπαιο και η επιστροφή στη Μόσχα έγινε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Ο Αναστάσης όλο χαρά ανυπομονούσε να μπει στο γήπεδο. Ένα αίσθημα δέους και σεβασμού τον περιέβαλε μόλις πάτησε το πόδι του εκεί. Όλοι οι παίκτες, μαζί με τον κορυφαίο προπονητή της σεζόν Δημήτρη Ιτούδη, τον αγκάλιασαν. Σήμανε την έναρξη της προπόνησης, παρακολούθησε όλες τις τεχνικές, έμαθε μερικά από τα μυστικά τους και αντάλλαξε πάσες με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου!», μάς είπε μόλις τελείωσε η προπόνηση και βγήκε από το γήπεδο.

Για όλους εμάς όμως, Αναστάση, η συγκεκριμένη στιγμή σήμαινε τόσα πολλά γιατί πριν από ένα χρόνο ακριβώς έδωσες το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής σου στο χειρουργείο και βγήκες νικητής! Τώρα ευχόμαστε να επιστρέψεις και πάλι στα παρκέ και να κατακτήσεις τον κόσμο!

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Boston Consulting Group Athens Office για την υιοθεσία και την πολύτιμη βοήθειά στην οργάνωση της ευχής, καθώς και την CSKA Μόσχας για τη φιλοξενία του παιδιού μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: BCG, CSKA Moscow, Zakcret

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).