Η μια και μοναδική ευχή της Αναστασίας μας ήταν να αποκτήσει ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας. Η μικρή μας, στην εκμαίευση της ευχής της, είχε ζητήσει ένα συγκεκριμένο κινητό. Πρόκειται για ένα παιδί που λατρεύει την τεχνολογία, ασχολείται συνέχεια με το κινητό της, βλέπει και κάνει και η ίδια βιντεάκια και γι’ αυτό ήθελε να έχει ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Η νεράιδά της λοιπόν, μόλις έμαθε την ευχή της, άρχισε την προετοιμασία.

Επειδή η Αναστασία έχει ήδη κατασταλάξει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και θα πάει στο καλλιτεχνικό γυμνάσιο με κατεύθυνση το θέατρο, η νεράιδά της της ετοίμασε μια φανταστική έκπληξη… πέρα από το κινητό, τα διάφορα αξεσουάρ, τα δώρα που της πήρε, κανόνισε ώστε η Αναστασία και η οικογένειά της να παρακολουθήσουν την πρόβα της παράστασης Όρνιθες από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Έτσι, θα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το σκηνοθέτη και διευθυντή της δραματικής σχολής του ΚΘΒΕ, αλλά και τους ίδιους τους ηθοποιούς!

Όλα ήταν σχεδιασμένα στη λεπτομέρεια. Ένα πολυτελές βαν παρέλαβε την οικογένεια από το σπίτι της, συνοδεία και μίας νεράιδας. Στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών, τους περίμεναν οι υπόλοιπες νεράιδες και ο σκηνοθέτης, που την οδήγησαν στη σκηνή. Η Αναστασία ήταν πάρα πολύ χαρούμενη. Είχε πολλή όρεξη και πολύ κέφι! Αν και η Αναστασία είχε την επιλογή να κάτσει πάνω στην σκηνή, δεν ήθελε… παρέμεινε στις θέσεις των θεατών μαζί με την οικογένειά της και τον σκηνοθέτη. Παρακολουθούσε την πρόβα με πολύ ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. Έχοντας παρακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος της πρόβας, ξάφνου, ο θίασος την κάλεσε πάνω στη σκηνή και μέσα από ένα αυτοσχέδιο και υπέροχο δρώμενο, οι ηθοποιοί άρχισαν να της εκπληρώνουν την ευχή της!

Τελευταίο κουτί για άνοιγμα έμεινε το κινητό, που της το παρέδωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης και τότε πραγματικά τρελάθηκε από τη χαρά της! Η έκφρασή της ήταν απερίγραπτη! Η Αναστασία ενθουσιάστηκε και με τα υπόλοιπα δώρα, ειδικά με τα ακουστικά και συνέχεια έλεγε «καλά η νεράιδα είναι μέσα στο μυαλό μου; Πως ήξερε ότι τα θέλω;». Αυτό το υπέροχο κλίμα ευφορίας συνεχίστηκε και στο κοντινό εστιατόριο, όπου τους περίμενε ένα εξαιρετικό γεύμα. Η μικρή μας έκανε unboxing στο μαγαζί και ανυπομονούσε να πάνε στο σπίτι για να βάλει την κάρτα sim στο καινούριο της κινητό!

Η Αναστασία, πήρε μεγάλη δύναμη και ελπίδα για το μέλλον. Ήταν σαν μια υπενθύμιση ότι «σε λίγα χρόνια θα βρίσκομαι κι εγώ πάνω σε μια σκηνή». Πράγμα που μας το έλεγε ξανά και ξανά η Αναστασία! Η διαφορά της με τα άλλα παιδιά που λένε ότι θέλουν να γίνουν κάτι, βρίσκεται στο ότι η Αναστασία το ΠΙΣΤΕΎΕΙ και είναι βέβαιη ότι θα γίνει. Αυτήν την ελπίδα, της τη μεταδίδει και η οικογένειά της που είναι πολύ υποστηρικτική, αλλά και εμείς μέσα από την εκπλήρωση της ευχής της σίγουρα της δώσαμε τη δύναμη για να περιμένει να βρεθεί στην σκηνή και να λάμψει με το ταλέντο της!

Ευχαριστούμε πολύ το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για το χρόνο και την αγάπη που αφιέρωσαν στην Αναστασία μας!

τους εθελοντές μας: Λίλη Τζιλή, Έφη Κετεγένη, Χάρι Τουφεξή

τους χορηγούς σε είδος: Πόρτα Ανοιχτή, Βαγγέλης Ξαφίνης, Art Time, Στην Πόλη, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!