Εσείς έχετε μαγειρέψει τυροπιτάκια και tortellini υπό το ρυθμό του Macarena; Εάν δεν το έχετε δοκιμάσει, προσπαθήστε το! Η Αναστασία με τις φίλες της αισθάνθηκαν την ενέργεια της μουσικής να τις συνεπαίρνει! Η συνταγή πέτυχε με πολλές δόσεις αγάπης και μελωδίας!

Πρόκειται για μια πολυτάλαντη έφηβη. Πηγαίνει σε μουσικό σχολείο και η ευχή της ήταν σχετική με τη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική. Ένα φλάουτο ήταν αυτό που επιθυμούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Μια ευχή όμως δεν περιορίζεται, όπως και τα όνειρα. Το hobby της Αναστασίας είναι η μαγειρική. Αποφασίσαμε λοιπόν να συνδυάσουμε την ευχή της με μια δημιουργική ημέρα. Μια αξέχαστη ημέρα με τις φίλες της, η οποία συμπεριελάμβανε μαγειρική, χορό, γέλιο, μα και “συναυλία”, confetti, τραγούδι και στο τέλος αλευροπόλεμο!

Όταν η Αναστασία έφτασε στον χώρο διεξαγωγής της ευχής, την υποδέχτηκε η φιλαρμονική στην οποία και συμμετέχει. Εκεί αντίκρυσε και τις αγαπημένες της φίλες. Χαμογέλασε και ο ρυθμός ήδη είχε ξυπνήσει μέσα της. Μπαίνοντας στον χώρο που θα λάμβανε χώρα η ευχή της, αντίκρισε τον σεφ Παναγιώτη Δρε να την περιμένει. Εκείνος πλησίασε την Αναστασία και της ζήτησε την πολύτιμη βοήθειά της. Τους περίμενε πολλή δουλειά για να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους της και εκείνος δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερους βοηθούς, από εκείνη και τις φίλες της.

Αμέσως τα μάτια της έλαμψαν. Η Αναστασία, με το ταλέντο και την αγάπη της για τη μαγειρική, επιμελήθηκε το μενού της ημέρας. Ακολούθησε χορός με macarena και samba, και ο χώρος γέμισε με γέλια, ευτυχία και χαρά. Η μέρα αυτή δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί, χωρίς την εκπλήρωση της ευχής της Αναστασίας. Το party ολοκληρώθηκε με την Αναστασία να εκφωνεί λόγο, ανεβασμένη σε μια καρέκλα, αγκαλιά με το καινούργιο της φλάουτο! Μια δυνατή ημέρα, που ένωσε ξανά  την οικογένεια της, μα και την παρέα της, ενώ γεννήθηκαν νέες φιλίες και ελπίδα.

τους Οινοποιούς Βορείου Ελλάδος για την υιοθεσία ευχής

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας για την πολύτιμη προσφορά τους: Φωτεινή Ελεκίδου, Ήβη Πολυχρονιάδου