Δεν προλάβαμε να γνωρίσουμε καλά-καλά την Αναστασία και αμέσως άρχισε να μας μιλάει για την τεράστια αγάπη που έχει στη Minnie Mouse! Ξέρει τα πάντα γι’ αυτήν, τη λατρεύει με την ψυχή της και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι η καλύτερή της φίλη. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως αυτό που ήθελε περισσότερο απ’ όλα είναι να κοιμάται και να ξυπνάει σε έναν κόσμο που κυριαρχεί η ναζιάρα και παιχνιδιάρα Minnie Mouse!

Το δωμάτιο της Αναστασίας μας παρόλα αυτά, δεν ήταν και από τα πιο εύκολα που έχουμε συναντήσει. Οι νεράιδες και τα ξωτικά μας συνάντησαν κάμποσα εμπόδια στην προετοιμασία του, όμως δεν το έβαλαν κάτω ούτε στιγμή! Δούλευαν πυρετωδώς μέρα-νύχτα για να τα καταφέρουν!

Και δεν το έβαλαν κάτω, κυρίως επειδή δεν το έβαλε ούτε και η μικρή μας Αναστασία, η οποία λόγω μιας μικρής περιπέτειας υγείας έπρεπε να βρίσκεται για καιρό στο νοσοκομείο. Όλον αυτόν τον καιρό συνομιλούσε με τις νεράιδές της και αντλούσε ελπίδα και δύναμη από την εικόνα του καινούριου της δωματίου που έφερνε συνεχώς στο μυαλό της. Οι νεράιδες ήξεραν με τη σειρά τους ότι αυτό το δωμάτιο θα σηματοδοτήσει ένα καινούριο ξεκίνημα για την Αναστασία… ένα καινούριο ξεκίνημα που δεν θα έχει χώρο για την ασθένειά της.

Και η πολυπόθητη ημέρα έφτασε. Η Αναστασία από την ανυπομονησία της ήταν έτοιμη να περάσει μέσα από την πόρτα! Όταν την άνοιξε δε, η αντίδρασή της ήταν ανεκτίμητη! Άρχισε να τρέχει και να προσπαθεί να εξερευνήσει κάθε σημείο και κάθε έκπληξη που μπορεί να έκρυβε το καινούριο της δωμάτιο. Έπαιρνε τα ξωτικά από το χέρι, προσκαλώντας τα στον αυτοσχέδιο χορό της που εκείνη τη στιγμή σκαρφιζόταν. Η Minnie ήταν παντού μέσα στο δωμάτιο και η μικρή έλαμπε από χαρά!

Η χαρά της έγινε χαρά μας! Τελικά, οι νεράιδες μάς απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι, όπου υπάρχει ελπίδα και αγάπη, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…

θερμά την εταιρεία ARMAOS για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Ασημακοπούλου Κατερίνα, Ρίζου Ελένη

τους χορηγούς σε είδος: Τεχνικό Γραφείο-Τζανής Ιωάννης, Elite Strom, ΙΚΕΑ, VITEX, Palamaiki Home, HellasTech, MyIkona, Craftbox

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!