Παιδί επικοινωνιακό με πολλές εμπειρίες, ταξίδια μέχρι και την Αμερική, ταλέντα και δεξιότητες, η Αναστασία θα μπορούσε να ζητήσει οτιδήποτε από τις νεράιδες του Κάνε-Μια-Ευχή. Χρειάστηκε υπομονή μέχρι να τις συναντήσει, αφού οι θεραπείες και η κατάσταση της υγείας της δεν το επέτρεπαν. Είχε μπροστά της μια πολύ μεγάλη ψυχική και σωματική προετοιμασία για το μεγαλύτερο δώρο: τη μεταμόσχευση.

Η κατάλληλη στιγμή, όμως, ήρθε και έδωσε στις νεράιδες που την επισκέφθηκαν τη ζωγραφιά που απεικόνιζε ουσιαστικά την ευχή της: ένα νέο δωμάτιο! Με έπιπλα σε στυλ ρομαντικό που τα είχε ήδη επιλέξει με προσωπική της αναζήτηση και με τα τρία πιο αγαπημένα της χρώματα- ροζ, γαλάζιο και λιλά! Έχει ήδη αρκετά παιχνίδια και ιδίως κούκλες Barbie που είναι οι αγαπημένες της, για αυτό και ζήτησε από τις νεράιδες να μην ξεχάσουν να υπάρχουν ράφια για τις κούκλες της αλλά και ένα χαλί στο κέντρο για να παίζει με τις φίλες της.

Η «μάχη» της μικρής μας δεσποινίδας ξεκίνησε και όλα πήγαν πολύ καλά! Η μεταμόσχευση ήταν επιτυχής και η Αναστασία δυνάμωνε μέρα με τη μέρα. Μιλούσε με τις νεράιδες, τους έλεγε για όλα αυτά που της έχουν λείψει και όσα είχε στο μυαλό της να κάνει επιστρέφοντας στο σπίτι: να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά το σκυλάκι της με το οποίο συνήθιζε να κάνει μεγάλους περιπάτους στην αμμουδιά…

Και κάπου εκεί, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την πανδημία. Αλλά εάν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, ούτε κι αυτή είναι ικανή να σταματήσει τις νεράιδες και τα ξωτικά, που συνέχισαν τις ετοιμασίες, ώστε η Αναστασία να έχει το συντομότερο και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες το δωμάτιο που τόσο καιρό ονειρευόταν. Έτσι κι έγινε… Λίγες ημέρες αφότου η μικρή μας γιόρτασε τον 1ο χρόνο από τα γενέθλια της αναγέννησής της – αυτά της μεταμόσχευσης –  ο εξοπλισμός του δωματίου της ταξίδεψε στον προορισμό του. Επιπλοποιοί, ελαιοχρωματιστές και ηλεκτρολόγοι επιστρατεύθηκαν και οι νεράιδες περίμεναν την υπέροχη φίλη μας στο μεταμορφωμένο της δωμάτιο.

Η Αναστασία είχε πλήρη εικόνα εκ των προτέρων για το δωμάτιό της. Η ίδια έδωσε στις νεράιδες όλες τις οδηγίες για κάθε λεπτομέρεια, κάτι που τήρησαν ευλαβικά! Κι όμως, η χαρά και ο ενθουσιασμός της έμοιαζαν με παιδιού που δεν είχε ιδέα τι να περιμένει! Και αυτή είναι η μαγεία μιας ευχής. Γιατί με λίγη νεραϊδόσκονη, όλα παίρνουν άλλη όψη… μην ψάχνετε πώς: βασικό της συστατικό, είναι η ΑΓΑΠΗ.

θερμά όλους όσους μας υποστήριξαν στον ηλεκτρονικό μας περίπατο κατά τη διάρκεια του περασμένου lockdown! Αυτή η ευχή εκπληρώθηκε με τη δική σας συμβολή!

τους εθελοντές μας: Λιάνα Παπαζήση, Σμαράγδα Χρυσάφη, Μίνα Σεχλίδου

τους χορηγούς σε είδος: Amici, Dreamco, Hali.gr, La Redoute, Pennie, Valia’s Crafty World, Vitex, ΚΙΦΑ Μεταφορική Ελλάδος Α.Ε., Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης, Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Καβάλας, Αλέκος Βογιατζής, Ζωίδης Κουβέλης, Μίνα Σεχλίδου, Γεώργιος Χρυσάφης, Ως Ευ Παρέστητε Patisserie

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας