Για τον Ανδρέα, η ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του ήταν κάτι το ιδιαίτερο! Ο ήρωάς μας διαγνώστηκε πρόσφατα με την ασθένειά του. Ύστερα από ένα δύσκολο χειρουργείο, είχε ανάγκη από μια ημέρα που θα πάρει μακριά τη σκέψη του νοσοκομείου και των θεραπειών και θα την αντικαταστήσει με όμορφες εικόνες, πιο ισχυρές και δυνατές!

Ο Ανδρέας δεν είχε κάνει και πάρα πολλές εξορμήσεις. «Ποιο είναι το ιδανικό μέρος, για να χαρίσεις σε ένα παιδί μια αξέχαστη μέρα;», σκεφτήκαμε. Η απάντηση ήρθε σχεδόν από μόνη της: το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο! Σε χρόνο ρεκόρ, ειδοποιήσαμε τον Ανδρέα να ετοιμαστεί για την πιο απίθανη και διασκεδαστική ημέρα της ζωής του. Παρέα με όλη του την οικογένεια, επιβιβάστηκαν στο βαν που έστειλαν οι καλές του νεράιδες και όλο ενθουσιασμό κατευθύνθηκαν προς τον ζωολογικό κήπο. Ο Ανδρέας, με πιστούς πάντοτε συμμάχους τα αδέρφια και τα ξαδέρφια του, πήδηξαν από το van και ξεχύθηκαν αμέσως στον χώρο.

Δεν χόρταινε όσα έβλεπε! Δεν μπορούσε να σταματήσει να θαυμάζει τα ζώα, να διαβάζει τις πινακίδες με τις πληροφορίες για το κάθε είδος και να σχολιάζει το κάθε τι που έβλεπε για πρώτη φορά και του φαινόταν περίεργο. Η ξενάγηση κράτησε ώρες ολόκληρες! Ο Ανδρέας δεν μπορούσε να αποχωριστεί τα ζωάκια και τη φύση.

Στο μεταξύ, οι νεράιδες είχαν στείλει τα ξωτικά τους στο δωμάτιο του Ανδρέα, για να ετοιμάσουν τη μεγάλη έκπληξη: τον καινούριο του υπολογιστή! Μετά από μια γρήγορη στάση για πίτσα και καρμπονάρα, η οικογένεια κατευθύνθηκε προς το σπίτι. Ο Ανδρέας νόμιζε ότι η υπέροχη αυτή ημέρα είχε τελειώσει. Πού να φανταζόταν, όμως;

Μπαίνοντας στο δωμάτιό του, ένα βουνό από τυλιγμένα δώρα στεκόταν εκεί και τον περίμενε. Το χαμόγελό του μόλις τα αντίκρισε; Ανεξίτηλο στο πρόσωπό του. Μία που εμφανίστηκε και μία που δεν ξαναχάθηκε ποτέ. Από το μικρότερο κουτί στο μεγαλύτερο, ο Ανδρέας άνοιγε ένα-ένα τα δώρα του, και από τον ενθουσιασμό του δεν είδε καν την καινούρια gaming καρέκλα που του είχαμε φέρει.

Όλοι μαζί, στήσαμε τον υπολογιστή και το πάρτι συνεχίστηκε γύρω από το γραφείο του Ανδρέα. Μάλιστα, ο μικρός μας μας εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής του.

θερμά τον όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιάννης Καρβουνάς, Ανθή Μωραλόγλου, Σταυρούλα Σεϊμένη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, La Pasteria, SlimBites, Bitdefender Greece, balloons fireworks-dimitris vourtsis, Μεϊδάνης, Myikona, Craft Box

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!