Η αναζωογόνηση που νιώθει η Ανδριάνα από τον αθλητισμό τη βοηθάει να δυναμώνει συνεχώς απέναντι στην ασθένεια που έχει να αντιμετωπίσει. Αγαπάει τον στίβο και γι’ αυτό ήθελε να έχει στο δωμάτιο της τον προσωπικό της διάδρομο. Μίλησε στη νεράιδά της για το όνειρό της και εκείνη σκέφτηκε «Ίσως, εκτός από τον διάδρομο, να μπορούσα να πειράξω και λίγο το δωμάτιο της Ανδριάνας!». Μέρα-νύχτα σκεφτόταν και τελικά, με τη βοήθεια όλου του νεραϊδόκοσμου, έφτασε στο τελικό σχέδιο.

Τα ξωτικά τρύπωσαν στο δωμάτιο της Ανδριάνας, σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν τη δουλειά. Μπαλόνια και αστέρια γέμισαν το δωμάτιο, αλλά αυτό που ξεχώριζε ήταν ο διάδρομος καταμεσής του δωματίου. Όλα ήταν έτοιμα για να την υποδεχθούν. Η Ανδριάνα, με δεμένα μάτια, μπήκε στο δωμάτιο. Έβγαλε το μαντήλι και με μία λάμψη να εμφανίζεται στο πρόσωπό της, κοιτούσε έκπληκτη τον χώρο. Όπως είπε και η ίδια, περίμενε να δει μόνο το διάδρομο και όχι… το υπόλοιπο δωμάτιο.

Η χαρά ζωγραφίστηκε στα μάτια της. Δεν σταμάτησε να λέει πόσο της αρέσει το νέο της δωμάτιο. Η ψυχολογία της, όπως μας εκμυστηρεύτηκε και η μαμά της, έφτασε στα ύψη κα το χαμόγελό της δεν έφευγε από το πρόσωπο της. Η Ανδριάνα δεν σταμάτησε να ασχολείται με τα νέα της πράγματα, ενώ, όπως ήταν φυσικό, δοκίμασε και το νέο της διάδρομο.

Η μαγική ημέρα για την Ανδριάνα ολοκληρώθηκε με μία υπέροχη τούρτα. Οι νεράιδες και τα ξωτικά έφεραν εις πέρας την αποστολή τους. Το έργο τους ολοκληρώθηκε και αποχώρησαν, ώστε η Ανδριάνα να «ζήσει» το νέο της δωμάτιο και να δημιουργήσει τις πρώτες της στιγμές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

θερμά την εταιρεία XM για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αναστασία Δημητράντζου, Ιωάννα Συκιανάκη, Ρόκου Βασιλική

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, X-Treme Stores, Public, Aπολλώνιον Πεντέλης, Giga Led, INTERSPORT, Ηousemarket Ιkea, VITEX, ELITE, GO SMART, TOG AND TOG, ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ, ELECRONIC PLUS, Sticky, COSMOTE GERMANOS, Lion balloons and party, Βλαχιώτης, GUARANTEE CLIMA SERVICE, Public

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!