Κάθισε και σκέφτηκε πολύ τι ήταν αυτό που ήθελε βαθιά μέσα της. Σκέφτηκε όλες τις επιλογές της και έψαξε πολύ για να βρει αυτό που πραγματικά θα της ταίριαζε και θα ήταν ιδανικό γι’ αυτήν. Και κατέληξε…. ήθελε ένα δωμάτιο με παστέλ αποχρώσεις που θα ήταν νεανικό και μίνιμαλ.

Η Ανδρομάχη μας είναι μόλις 15 ετών αλλά είναι πολύ συνειδητοποιημένη και ξέρει τι θέλει και τι να περιμένει. Μας κέρδισε όλους με την ευγένεια, τη γλύκα της, το ντελικάτο παρουσιαστικό της! Ένα πλάσμα με πολλά ενδιαφέροντα, πολλά όνειρα και ατσαλένια θέληση. Το δωμάτιο αυτό θα σηματοδοτούσε ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς ασθένεια και πόνους. Θα είναι ένας χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης όπου μόνο καλά πράγματα θα συμβαίνουν.

Από την αρχή ήταν πολύ συγκεκριμένη στα πράγματα που ήθελε να περιλαμβάνει το δωμάτιό της. Έτσι και έγινε λοιπόν! Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που είχε στο μυαλό της η Ανδρομάχη. Μαζί με εκείνη είχαμε και εμείς αγωνία, καθώς ήταν τόσο συγκεκριμένη στις περιγραφές της και σε αυτά που ήθελε, που δεν ξέραμε αν θα καταφέρναμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της.

Η μέρα της εκπλήρωσης της ευχής έφτασε και όλοι ήταν έτοιμοι για να υποδεχτούν την Ανδρομάχη στο νέο της δωμάτιο. Ακόμα και η μαμά της δεν είχε ιδέα για το τι κρυβόταν πίσω από την πόρτα.

Η πόρτα άνοιξε και η Ανδρομάχη έμεινε να κοιτάει με μάτια ορθάνοιχτα. Τα μάτια της έλαμπαν και παρόλο που φορούσε μάσκα μπορούσε εύκολα κανείς να καταλάβει ότι το στόμα της ήταν ανοιχτό και δεν πίστευε αυτό που αντίκριζε! Περιεργαζόταν το χώρο και σκεφτόταν αμέσως πώς θα αξιοποιήσει κάθε γωνιά! Μας διαβεβαίωσε πως δεν θα ήθελε να έχει γίνει διαφορετικό τίποτα απολύτως. Εμείς απαντήσαμε με ένα τεράστιο χαμόγελο και με γεμάτη την καρδιά από χαρά και ευγνωμοσύνη που την γνωρίσαμε. Τώρα πια, τίποτα μέσα στους τέσσερις τοίχους δε θα της θυμίζει την δύσκολη περίοδο που πέρασε. Όλα φωτεινά και καινούρια, δείχνουν το δρόμο για τις χαρούμενες μέρες που έρχονται!

θερμά την Technomar Shipping Inc. για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Αδάμου Ειρήνη, Δεμπεγιώτη Άλκηστις 

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, IKEA, Craftbox, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!