Το αστείρευτο χιούμορ της μικρής Άννας θα μπορούσε να το ζηλέψει κάθε κωμικός. Όταν οι νεράιδες την επισκέφθηκαν, το πρώτο πράγμα που πρόσεξαν σε εκείνη ήταν το τεράστιο χαμόγελό της και το χιούμορ της. Η μικρή μας, τσαχπίνα, ευγενική και με αστείρευτο χιούμορ, τους εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να ταξιδέψει στο Παρίσι. Η Άννα μας περίμενε υπομονετικά 2μιση χρόνια, για να γίνει η ευχή της. Δεν σκέφτηκε, όμως, να την αλλάξει και να ζητήσει κάτι άλλο ούτε στιγμή. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε στο εξωτερικό! 

Και η ώρα που έκανε αυτά τα χρόνια να μοιάζουν μηδαμινά είχε επιτέλους φτάσει! Ένα κολλάζ εικόνων έκανε παρέλαση μπροστά από τα μάτια της τα οποία δεν μπορούσαν να χωρέσουν τόση ομορφιά και μαγεία! Είδε τον Πύργο του Άιφελ να λαμπυρίζει το βράδυ. Αυτό που έχει να θυμάται και της άρεσε περισσότερο απ’ όλα είναι η βαρκάδα στον Σηκουάνα! Όλα ήταν διαφορετικά: οι άνθρωποι, τα κτίρια, τα σοκάκια, η κουλτούρα. Η Άννα δεν είχε ταξιδέψει απλά σε μια άλλη χώρα. Είχε ταξιδέψει σε άλλο κόσμο!

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι όλα όσα μας έστελνε η Άννα από τις στιγμές της στο Παρίσι! Δεν μας άφησε απέξω… Μας έκανε να νιώσουμε λες και ήμασταν κι εμείς εκεί, λες και ζούσαμε ό,τι ζει!

Η μαμά της είχε χρόνια να τη δει έτσι. Το πρόσωπό της είχε ένα μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελο! Εκείνο το ταξίδι άφησε στην Άννα ελπίδα, αναμνήσεις, νέες φιλίες και ένα χαμόγελο που κανένας δεν μπορούσε να μην προσέξει, αφού δεν έπαψε λεπτό να φωτίζει το πρόσωπό της.

θερμά την Technomar Shipping Inc. και τον κ. Γιώργος Γιουρούκος για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe Hellas, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!