Τρομερό χαμόγελο, γεμάτη  ζωντάνια και ενέργεια για ζωή, πανέμορφη, με δύο μεγάλα καταγάλανα μάτια, πανέξυπνη, ναζιάρα! Ένα τέτοιο πλάσμα μας υποδέχτηκε στο δωμάτιο της και μας εκμυστηρεύτηκε ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα. Η μπαντάνα που κοσμούσε το κεφαλάκι της, έμοιαζε σχεδιασμένη μόνο για εκείνη! Ήθελε η ευχή της να είναι μοναδική, να πετάξει με αερόστατο και να βλέπει τον κόσμο από ψηλά!

Κι έτσι έγινε! Την ημέρα των γενεθλίων της, ένα αεροπλάνο τη μετέφερε στην Τοσκάνη. Όλο το πλήρωμα την υποδέχτηκε με γλυκά και ευχές και παρόλο έβρεχε ασταμάτητα στην Αθήνα, το ταξίδι της ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς! Η πτήση με το αερόστατο έγινε την επόμενη ημέρα και η αίσθηση ελευθερίας που μας είπε η Αντωνία ότι αισθάνθηκε, ήταν μοναδική. Τα πάντα φαίνονταν μικροσκοπικά, ενώ η αντανάκλαση του αερόστατου στη λίμνη, έμοιαζε με εικόνα βγαλμένη από παραμύθι…

Τα καταφέραμε! Μια μικρή ηρωίδα εκπλήρωσε το όνειρό της κι εμείς αποσπάσαμε το πιο δυνατό της χαμόγελο!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Aegean Airlines, Ballooning in Tuscany, Airbnb International, OASIS Hotel, Friday’s

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).