Η αγαπημένη ενασχόληση του Αντώνη είναι να κερδίζει online άλλους παίχτες στο αγαπημένο του παιχνίδι, το Fortnite! Όταν ο Αντώνης μάς ζήτησε να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι με τον – επίσης – αγαπημένο του YouTuber, Gianuba22, μας γεννήθηκαν οι υποψίες ότι από εκείνον έμαθε όλα όσα ξέρει! Ο Gianuba22, από τη μεριά του, δέχθηκε με περίσσια χαρά τη συνάντηση και υποσχέθηκε στον Αντώνη να δώσουν την καλύτερη μάχη της ζωής τους!

Πριν την online αναμέτρηση, οι νεράιδες είχαν κανονίσει μια ολόκληρη περιπέτεια στους δύο Gamers, με τη συνοδεία πάντα της μικρής αδερφής του Αντώνη… Ένας σκοτεινός, άλυτος γρίφος τούς περίμενε να τον ανακαλύψουν και να τον λύσουν, πριν προλάβει να τους «καταπιεί» για πάντα γνωστό Escape Room της Αθήνας! Η ανυπομονησία, όμως, τόσο του Αντώνη, όσο και του Gianuba22, να βρεθούν μπροστά στις οθόνες και να μονομαχήσουν με αντιπάλους από κάθε γωνιά του πλανήτη, ήταν μεγάλη… Εγκατέλειψαν άρον άρον το Escape Room και όλοι μαζί κατευθυνθήκαμε προς το Internet Cafe. Δύο τεράστιες οθόνες με αναπαυτικές Gaming καρέκλες τους περίμεναν υπομονετικά…

Ώρες ολόκληρες έπαιζαν, όσο εμείς απολαμβάναμε το πόσο καλή ομάδα ήταν, αλλά και το πόσο δένονταν μεταξύ τους λεπτό προς λεπτό! Μετά από πολύ παιχνίδι, κάθισαν να ανοίξουν τα δώρα τους και να φάνε. Ο Αντώνης ξετρελάθηκε με τα παιχνίδια και τις φιγούρες Fortnite που του είχαν φέρει οι νεράιδες, ενώ ο Gianuba22 μάς κατέπληξε με τις φοβερές του ατάκες!

Ο ενθουσιασμός στα πρόσωπά τους κορυφώθηκε, όταν υπέγραφαν ο ένας τη μπλούζα του άλλου και έβγαλαν φωτογραφίες μπροστά από το πανό, στο οποίο αναγράφονταν τα ονόματα τους.

θερμά την Αθηναϊκή Ζυθοποιία για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Βασιλική Ρόκου, Άλκηστις Δεμπεγιώτη, Πέγκυ Παπανδρέου

τους χορηγούς σε είδος: INSPOT Project Extreme, Braincells Escape Room, Butcher ‘s Burger, Passarella, Master Fireworks & Balloons, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!