Ο Απόστολος ήξερε από την αρχή ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία του και δεν δίστασε στιγμή να μας τη ζητήσει! Τον ενθουσιάζει οτιδήποτε έχει ρόδες και ευχήθηκε να αποκτήσει μια όλο δικιά του ηλεκτροκίνητη μηχανή Kawasaki… Στα μέτρα του, φυσικά!

Εμείς, με τη σειρά μας, μαζέψαμε τις πιο έμπειρες νεράιδες και ξωτικά για να σκαρφιστούν μία ημέρα που θα ξεπερνούσε κάθε προσδοκία του… Την ημέρα της ευχής του!

Έτσι κι έγινε… Οι νεράιδες είχαν «κλείσει» ολόκληρη πίστα cart, αποκλειστικά και μόνο για τον μικρό μας μηχανόβιο και τους φίλους του! Όλοι οι καλεσμένοι είχαν καταφθάσει και τα ξωτικά μας άρχισαν να δίνουν ένα-ένα στον Απόστολο τα δώρα του σαν μια μικρή «προθέρμανση» για όλα όσα έμελλε να ακολουθήσουν. Φυσικά, είχαν φροντίσει να τον προμηθεύσουν με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που πρέπει να διαθέτει ένας σωστός μηχανόβιος!

Τη στιγμή που ο Απόστολος κρατούσε πλέον στα χέρια του ολοκληρωμένη τη στολή που θα τον συνόδευε σε όλες του τις βόλτες, ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος και μηχανές αρχίζουν να ξεπροβάλλουν από παντού!

Ακολούθησε μια εξωπραγματική παρέλαση, με τις μηχανές να κάνουν κόλπα και να αφήνουν τον μικρό μας με ανοιχτό το στόμα! Πού να ήξερε, όμως, ότι όλο αυτό το φανταστικό show είχε στηθεί από τις νεράιδες απλά και μόνο για αντιπερισπασμό;

Και εκεί που διασκέδαζε με την ψυχή του, τα ξωτικά αποκαλύπτουν σιγά σιγά το λόγο της γιορτινής ημέρας: την πράσινη μηχανή Kawasaki ninja, που περίμενε υπομονετικά κρυμμένη τόσες ώρες για να συναντήσει τον νέο της ιδιοκτήτη και να κάνουν την πρώτη από τις αμέτρητες βόλτες που τους περιμένουν στο μέλλον!

Ο Απόστολος δεν πίστευε στα μάτια του! Δεν προλάβαμε καν να ανοιγοκλείσουμε τα δικά μας και είχε ανέβει ήδη πάνω στη μηχανή… Από τον ενθουσιασμό του ξέχασε τα κλειδιά και το κράνος του, τα οποία και τρέξαμε να του δώσουμε για να μη χάσει ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω! Ξεκίνησε κατευθείαν τη μηχανή και ξεχύθηκε σε ολόκληρη την πίστα, με νεράιδες και γονείς να τρέχουν από πίσω του. Δεν φοβήθηκε ούτε λεπτό! Σαν να ήταν γεννημένος για εκείνη ακριβώς τη στιγμή…

Ξάφνου, εμφανίζεται δίπλα του η μεγάλη ninja και εμείς παρακολουθούσαμε με το στόμα ανοιχτό το πιο εντυπωσιακό θέαμα που έχουμε αντικρίσει στη ζωή μας: ο Απόστολος με τη «μεγαλύτερη εκδοχή του» να σκίζουν τον αέρα της πίστας cart.

Ύστερα από πολλές βόλτες, φαγητό, εκπλήξεις και παιχνίδια, είχε έρθει η ώρα να αποχαιρετίσουμε τον μικρό μας μηχανόβιο… Αφού είπαμε ένα μελαγχολικό αντίο σε αυτόν και την οικογένειά του, τον είδαμε να απομακρύνεται με τη νέα του μηχανή, που θα τον συντρόφευε από εδώ και πέρα σε βόλτες σε κάθε γωνιά της πόλης!

θερμά την NAOS SKIN CARE

τους εθελοντές μας: Κώστας Νίκου, Κωνσταντίνος Διαμαντής, Ζωή Δήμητρα Κουτσιμπέλα, Φανή Αγορογιάννη

τους χορηγούς σε είδος: Ηλίας Ζαφειρίου, Chopper riders Club Larissa, Larissa Motoriders , Sketigly.gr, Motomarktet, Teomoto

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!