Εύχομαι να αποκτήσω ένα μοντέρνο δωμάτιο –  Απόστολος, 10, Λέμφωμα Burkitt

Η μεγάλη αγάπη του Απόστολου είναι… ο Ολυμπιακός! Γι’ αυτό όταν εκμυστηρεύτηκε στις νεράιδες πως η ευχή του είναι να αποκτήσει ένα δωμάτιο με μοντέρνα έπιπλα, τις έβαλε να υποσχεθούν πως θα περιλάμβαναν στοιχεία της αγαπημένης του ομάδας!

Μόνο που οι νεράιδες έπρεπε να λάβουν υπόψιν μια σημαντική λεπτομέρεια: το δωμάτιο ο Απόστολος το μοιράζεται με τον μεγαλύτερό του αδελφό που υποστηρίζει την ομάδα του Παναθηναϊκού! Έτσι, ανέλαβαν την μεγάλη πρόκληση να συμφιλιώσουν τους δύο αιώνιους αντιπάλους σε ένα δωμάτιο. Δοκίμαζαν ξανά και ξανά, ανακατεύοντας πράσινο και κόκκινο, τριφύλλια και δάφνινα στεφάνια, μα πάνω από όλα αγάπη και αστερόσκονη, για να καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτό που πρόσμενε ο Απόστολος!

Και κάπως έτσι, το δωμάτιο «μοιράστηκε στα δύο» για τους δύο μας φιλάθλους! Την πλευρά του Απόστολου, πλαισίωσε το έμβλημα του Ολυμπιακού που το συνόδευε η φράση «Never give up without a fight». Μια φράση που ο Απόστολος ξέρει πολύ καλά, αφού είναι ο ίδιος μεγάλος μαχητής και δεν το έβαλε κάτω στιγμή! Μια φράση που θα συνεχίσει να τον εμπνέει κάθε μέρα που θα την αντικρύζει.

Οι νεράιδες επιμελήθηκαν κάθε γωνιά του νέου δωματίου. Σεντόνια με θέμα τις δύο ομάδες στρώθηκαν, και στο γραφείο ένα πράσινο και ένα κόκκινο φωτιστικό όρισαν την «περιοχή» των δύο αδελφών! Δε θα άφηναν, όμως, τον Απόστολο να εισέλθει τόσο εύκολα! Ολόκληρο κυνήγι θησαυρού έστησαν και θα έπρεπε να φέρει εις πέρας όλες τις αποστολές του για να γίνει πραγματικότητα η πιο βαθιά του επιθυμία! Ο Απόστολος έλυνε βήμα-βήμα τους γρίφους μαζί με τα αδέλφια του, και για κάθε του επιτυχία τον περίμενε μια έκπληξη… ώσπου τα κατάφερε και στην τελευταία του αποστολή έφτασε στην πόρτα του δωματίου! Οι νεράιδες του έκλεισαν τα μάτια, τον οδήγησαν μέσα και με το δικό τους σύνθημα το μαντήλι έφυγε!

Ο Απόστολος δεν πίστευε στα μάτια του! Περιεργάστηκε το καθετί με ενθουσιασμό και χαμογελούσε διαρκώς! Είπε στις νεράιδες του πως ό,τι υπήρχε στο δωμάτιο του άρεσε πολύ και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από όσο φανταζόταν! Μόνο ένα πράγμα θα ήθελε να είναι διαφορετικό…

Να γίνει και ο αδελφός του Ολυμπιακός!

Όμως εμείς ξέρουμε καλά πως, μπορεί με τον αδελφό του να τους χωρίζει η ομάδα, αλλά πιο ενωμένοι από ποτέ, θα μοιραστούν ξεχωριστές στιγμές σε ένα ολότελα αλλαγμένο και ειδικά για εκείνους σχεδιασμένο δωμάτιο!

όλα τα σχολεία που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής 2019 για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές: Στυλιανοπούλου Ηλέκτρα, Μαρία Λόλα

τους χορηγούς σε είδος: Hotel Electra, IKEA, Intralink Logistics, Pennie, Platis Home&Business, Άγγελος Τζίρας, Αφοί Δημητρακάκη, Ζαχαροπλαστείο Sweet Art, ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παλαμαϊκή Α.Ε., Πασχάλης Σάκης, Σαρδάνης Ζήσης

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)