Το ταξίδι της ευχής του Αργύρη μας ήταν πάρα πολύ απολαυστικό και μαγικό! Καθίστε για να σας τα πούμε όλα!

Πώς να μη λιώσει από αγάπη μια νεράιδα όταν συναντά έναν  λιλιπούτειο gentleman, με μεγάλη λατρεία για πουκάμισα και τα παπιγιόν; Έναν που σε κάθε τους επικοινωνία την υποδεχόταν με το πιο γλυκό του χαμόγελο; Η πανδημία μάς ανάγκασε για καιρό να τον βλέπουμε αποκλειστικά μέσω  βιντεοκλήσεων, φωτογραφιών που έβγαζαν με την μαμά του, και των wish journeys που οργάνωναν με αμέριστη αγάπη τα νεραϊδοξωτικά του Οργανισμού.

Μέχρι, λοιπόν, που έφτασε η μεγάλη στιγμή της γνωριμίας μας για να μάς δείξει, με έκδηλο ενθουσιασμό και αγωνία, το δωμάτιό του, ώστε να το μεταμορφώσουμε ολοκληρωτικά. Μάς υποδέχθηκε εκείνη την ημέρα με τη στολή του αγαπημένου του σούπερ ήρωα, του Spider-Man! Εμείς όμως, με τα μάτια της ψυχής αναγνωρίσαμε κάτω απ’ τη στολή τον πραγματικό αγωνιστή. Ήταν ο Αργύρης!

Η ηρεμία και η ζεστασιά στο βλέμμα του απέπνεε τη δύναμή του. Ένα πραγματικά δύσκολο και βαρύ φορτίο για την τρυφερή του ηλικία, με τη στήριξη των ξεχωριστών και γλυκύτατων γονιών του, το είχε διώξει μακριά του. Θωρακίστηκε κατάλληλα και αντιμετωπίζει πια τα πάντα με την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό ενός παιδιού της ηλικίας του, παίρνοντας σιγά-σιγά πίσω όσα είχε στερηθεί.

Η πορεία μας όμως είχε και ανατροπές! Μέχρι οι νεράιδες να ολοκληρώσουν το σχέδιο του δωματίου του Αργύρη ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η πλήρης μεταμόρφωση, η αγαπημένη οικογένεια βρήκε ένα νέο σπίτι, όμορφο και φωτεινό! Έπρεπε από την πλευρά μας να δράσουμε γρήγορα και αποφασιστικά! Το νεραϊδοχωριό οργανώθηκε άμεσα, και μέσα σε λίγες ημέρες είχαν όλα δρομολογηθεί ώστε το πρώτο βράδυ της διαμονής τους στο νέο σπίτι, ο Αργύρης μας να είναι σε θέση να κοιμηθεί σε ένα δωμάτιο όπως ακριβώς το ονειρευόταν!

Έτσι κι έγινε λοιπόν! Οι ήρωες των ταινιών Toy Story που στόλισαν τον τοίχο του τον καλωσόρισαν, και ο Αργύρης όλο ενθουσιασμό ανέβηκε στο νέο του κρεβάτι και χοροπηδώντας ευχαριστούσε τις νεράιδες για την τόσο ξεχωριστή ημέρα που δε θα ξεχάσει ποτέ!

θερμά την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ για τη δωρεά της

τους εθελοντές μας: Γιώργος Λακαρδής, Pouc Αναστασίου

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, IKEA, Liebe Queen Art Margarita Kazi, Myikona, Passarella, Stefanos Pappas Photography, White House, Μάναλης Γιώργος

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!