Τι να πρωτοπεί κανείς για την Αρετή. Ούτε καν εμείς οι νεράιδες ξέρουμε! Ένα κορίτσι τόσο γελαστό, ενθουσιώδες, εκφραστικό που έχει μάθει να χαίρεται πραγματικά και ουσιαστικά και να εκτιμά την κάθε στιγμή που περνά. Το πρόγραμμά της πάντα γεμάτο, με μελέτη, αθλητισμό, κατασκευές και σε -σχεδόν – όλα πιστή της ακόλουθος η σκυλίτσα της Μελίνα. Είναι αδύνατο να της μιλήσεις και να μη σου μεταδώσει το χαμόγελο και τη θετική της ενέργεια!

Από τις νεράιδες της ζήτησε να μεταμορφώσουν το δωμάτιό της με αέρα πριγκιπικό! Δεν ήθελε – όπως συνήθως οι μικρές μας δεσποινίδες – να συμπεριλάβει συγκεκριμένες φιγούρες από πριγκίπισσες, αλλά η ίδια η διακόσμηση να αποπνέει την κομψότητα και την πολυτέλεια ενός παλατιού! Έτσι το ροζ δωμάτιό της θα περνούσε από το παιδικό ύφος, σε έναν πιο elegant χαρακτήρα!

Η αλήθεια είναι πως οι νεράιδες πειραματίστηκαν αρκετά μέχρι να βρουν τον κατάλληλο σχεδιασμό. Η επικοινωνία με την Αρετή, όμως, τους έδινε συνεχώς έμπνευση για όλο και περισσότερες πινελιές που θα έκαναν τη διαφορά! Ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με τις νεράιδες αντάλλασσαν μηνύματα, βιντεοκλήσεις και φωτογραφίες όπου η Αρετή μοιραζόταν και τις νέες τις ασχολίες- όπως η μαγειρική και το κέντημα! Μάλιστα έφτιαξε μόνη της την τούρτα των γενεθλίων της, από την οποία δε θα μπορούσαν να λείπουν οι νεράιδες και τα ξωτικά, οπότε οργανώθηκε ένα μοναδικό ZOOMοπάρτυ!

Την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής της, την περίμενε μια μικρή έκπληξη! Μια βόλτα σε έναν χώρο χειροτεχνίας και κατασκευών, όπου επιδόθηκε σε όλες τις εργασίες που απαιτούνταν για να κατασκευάσει μια υφασμάτινη κούκλα. Πίσω στο σπίτι όλα ήταν έτοιμα! To πριγκιπικό της κρεβάτι, που κατασκευάστηκε με σκαλιστές στο χέρι λεπτομέρειες, είχε στρωθεί με κομψά λευκά είδη, ο περίτεχνος χρυσός καθρέφτης πήρε τη θέση του πάνω από το εντυπωσιακό minimal γραφείο και το μεταξένιο χαλί στρώθηκε περιμένοντας τα πρώτα βήματα της πριγκίπισσας!

Οι νεράιδες υποδέχθηκαν την Αρετή με μια βροχή από χρυσά αστέρια και ό,τι ακολούθησε έχει πια περάσει στην Ευχο-Ιστορία! Χαρά, γέλιο, ενθουσιασμός, πόζες στον φωτογραφικό φακό και κάθε γωνιά μια έκπληξη! Κι ένα τσούρμο νεράιδες στην άλλη άκρη μιας βιντεοκλήσης, συγκινημένες, να χαμογελούν ασταμάτητα αντικρύζοντας το λαμπερό πρόσωπο της Αρετής!

θερμά για την υιοθεσία της ευχής την Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε.

τους εθελοντές μας: Άννα Μάνογλου, Σωτηρία Μπουρουλίδου, Χάρις Τουφεξή, Μαργαρίτα Παπαλάιου

τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Aithrio, B Exclusive Catering, Camshot Cinematography, Casa Grande, Decoworld-Girgiris, Epiplonet, Hertz, Homepraktika, IKEA, Inart, Intralink Logistics, Maison Marasil, Matt Royal, Monogram Hotel, Pennie, Petelegance, Styropan, Sweebies, Taxiway Ραδιοταξί Συν.Π.Ε., Trampolino.gr, Vitex, Wallclock. Eris Golloshi, Γλυκοπλαστείο της Φύσης, Δίλζας Α.Ε.Ε., Μαρία Καρακίτσιου

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας