Εύχομαι να κάνω πάρτι με τα Paw Patrols – Άρης, 4, Νευροβλάστωμα

Μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις ξημέρωσε για τον Άρη, ο οποίος από νωρίς είχε ετοιμάσει τη στολή του Ryder. Έχοντας κάνει αρκετές πρόβες στον καθρέφτη ένιωθε ατρόμητος, έτοιμος να καταπολεμήσει κάθε πρόκληση που θα εμφανιζόταν στο δρόμο του. Ακόμη και την ασθένεια του!

Πρώτη στάση το ελικόπτερο της Skye. Το πρώτο κουτάβι Paw Patrol που συνάντησε τον ενημέρωσε πως μια επικίνδυνη αποστολή τους περιμένει. Μια κότα με ένα φασαριόζικο αυγό βρίσκονταν κάπου κοντά και κινδύνευαν να πάθουν κακό η ίδια και όλοι οι καλεσμένοι του πάρτι.

Δεύτερη στάση το Paw Patrol – αστυνομικός Chase. Τον υποδέχτηκε με σειρήνες στο περιπολικό του και οι τρεις τους άρχισαν το κυνηγητό. Η κότα έτρεχε δεξιά κι αριστερά κρατώντας στα χέρια της το επικίνδυνο αυγό.

Ξαφνικά, λίγα λεπτά αργότερα, ακούστηκαν οι σειρήνες του πυροσβεστικού και το Paw Patrol Marshall έκανε την εμφάνιση του.  Μια πολύ δυνατή ομάδα συντάχθηκε και όλοι μαζί συνέχισαν το κυνηγητό! Με σβέλτες κινήσεις η ομάδα εγκλώβισε την κότα και το επικίνδυνο αυγό απομακρύνθηκε!

Ο Άρης μας, υπερήφανος για την ολοκλήρωση της αποστολής του, ξεκίνησε με πολλή όρεξη το πάρτι με τους φίλους του. Δεν κάθισε λεπτό να ξεκουραστεί και το χαμόγελο της επιτυχίας ήταν ζωγραφισμένο στο πανέμορφο προσωπάκι του.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους του Οργανισμού που συνέβαλαν στην εκπλήρωση αυτής της ευχής. Η υιοθεσία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του φετινού Ετήσιου Δείπνου. 

Εθελοντές: Ήβη Πολυχρονιάδου, Νατάσα Κανελλοπούλου, Αγγελική Σκούταρη, Αριάδνη Ζυγογιάννη

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Gold Prive, ΕΛ.ΑΣ (Ελληνική Αστυνομία), Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρασφάλεια Βάρης, motus travel & more- AIR Intersalonica, Parties 2b Remembered, Lianos, Music Vibes, MOBIAKFIRE, diasimco, PYRONICK Πυροσβεστήρες, Ξυλοκατασκευές κήπου, diseno, Make a wish cookie

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).