Εύχομαι να πάω στο σπίτι της Peppa στο Λονδίνο – Αριάδνη, 4, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Η μικρή Αριάδνη, με τα μεγάλα φωτεινά μάτια, είναι ένα χαριτωμένο πλάσμα με ευγένεια και θετική ενέργεια. Οι γονείς ενωμένοι σαν γροθιά φροντίζουν, ώστε τα δύο τους παιδιά να μεγαλώνουν με αγάπη. Η σύμπνοια μεταξύ τους, μόνο δύναμη και ασφάλεια προσφέρει στα παιδιά τους. Η μικρή μας, που είναι αρκετά κοινωνική, ανυπομονεί να πάει στο σχολείο, καθώς της αρέσει να κάνει παρέα με άλλα παιδιά, να ζωγραφίζει και να παίζει δημιουργικά με πλαστελίνες. Είναι αρκετά υπομονετική και δεν εστιάζει στις ταλαιπωρίες της ασθένειάς της, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Οι νεράιδες συνάντησαν τη θαρραλέα Αριάδνη στο νοσοκομείο Ελπίδα. Από εκεί άρχισε ένα νέο  μοναδικό «ταξίδι», τόσο για την οικογένεια και την Αριάδνη, όσο και για τις νεράιδες. Δεν χορταίναμε να ακούμε την Αριάδνη να μας μιλάει για τα ενδιαφέροντα της. Σκέφτεται να γίνει μπαλαρίνα, της αρέσει να παίζει με τις κούκλες της και θα ήθελε να πάει για πικνίκ με τη μαμά της. Όμως δεν αργήσαμε να φτάσουμε στο δια ταύτα για την ευχή της, για την ευχή εκείνη που θα της δώσει τη δύναμη να συνεχίσει να αγωνίζεται, ώσπου να περάσουν όλα. Η Αριάδνη ευχήθηκε να βρεθεί στο μεγάλο θεματικό πάρκο της Peppa στην Αγγλία. Αγαπά πολύ την Peppa και περνά πολύ χρόνο ευχάριστα μαζί της,  παρακολουθώντας και διαβάζοντας τις ιστορίες της. Η ιδέα να τη συναντήσει από κοντά της προκαλούσε ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

Δεν χάσαμε ούτε λεπτό. Η οργάνωση της ευχής ξεκίνησε μονομιάς και η Αριάδνη σύντομα ταξίδευε για την Αγγλία. Ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και του ταξιδιού. Όταν επιτέλους αντίκρισε την Peppa ήταν λίγο διστακτική, καθώς της φάνηκε πελώρια σε σχέση με αυτό που έβλεπε στα παραμύθια και την οθόνη. Ο φόβος της κράτησε μόνο για λίγο, και έπειτα έτρεξε προς την Peppa και της έκανε την πιο σφιχτή αγκαλιά.

Η συνάντηση με την Peppa κύλησε ακριβώς, όπως την φανταζόταν η μικρή Αριάδνη. Αφού πήγαν για πικνίκ και πήραν δυνάμεις από ένα καλό πρωινό, ξεχύθηκαν στο πάρκο και δεν σταμάτησαν στιγμή να παίζουν και να γελούν.

Ο μπαμπάς συγκινημένος μας είπε «Το παιδί μας πέρασε καταπληκτικά, διασκέδασε με την ψυχή της και πίστεψε πως όντως μπορεί να πραγματοποιηθεί ό,τι και αν ονειρεύεται! Η Αριάδνη θα κρατήσει την εμπειρία της ευχής και τα συναισθήματα που ένιωσε για πάντα στο μυαλό της. Σας ευχαριστούμε θερμά και εμείς σαν γονείς, μας βοηθήσατε να περάσουμε τέλεια, μετά την ταλαιπωρία που έχουμε βιώσει οικογενειακώς στο παρελθόν. Και μόνο από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαμε για την διοργάνωση του ταξιδιού, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει την αγάπη και το ζήλο για αυτό που κάνετε. Ευχαριστούμε που κάνετε τα παιδιά μας ευτυχισμένα

τους χορηγούς σε είδος: Λεμονίδης Κωνσταντίνος, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)