Δεινόσαυρους, προβολή 3D, λούνα παρκ, διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο…όλα τα είχε η ευχή της Άρτεμις! Μια ευχή πραγματικά πρωτότυπη και μοναδική, όσο και η ίδια.

Ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια και κέφι, που μας είχε εντυπωσιάσει εξαρχής. Το ίδιο μας εντυπωσίασε και η ευχή της: ένας υπολογιστής, για να σχεδιάζει τα αγαπημένα της animatronics. Το πάθος της με ένα παιχνίδι στον υπολογιστή την οδήγησε να θέλει να σχεδιάζει η ίδια animatronics. Θα αναρωτιέστε τι είναι τα animatronics, όπως και εμείς, άλλωστε, όταν μας το είπε. Τα animatronics είναι μηναχές που ελέγχονται από υπολογιστές για να κάνουν μαριονέτες και μοντέλα να κινούνται με φυσικό τρόπο σε ταινίες και άλλα είδη ψυχαγωγίας! Η Άρτεμις φανταζόταν να δημιουργούνται ολόκληροι κόσμοι μέσα από τον υπολογιστή της. Ξεκίνησε στο χαρτί, παρακολουθώντας για ώρες βιντεάκια στο διαδίκτυο. Ήθελε όμως να το κάνει ηλεκτρονικά, να δημιουργήσει η ίδια τα δικά της animation.

Και η νεράιδα της φρόντισε να της ετοιμάσει ένα υπέροχο διήμερο! Όλα ξεκίνησαν με το check in στο πολυτελές ξενοδοχείο, που την υποδέχτηκε θερμά και η μικρή αναφωνούσε εντυπωσιασμένη από καθετί που αντίκρυζε. Ήταν μια ευκαιρία για όλη την οικογένεια να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να ξεχάσουν για λίγο τον απαιτητικό αγώνα της με την ασθένεια.

Μία προβολή 3D με τους πολυαγαπημένους της δεινόσαυρους, τη μετέφεραν στην προϊστορική εποχή και της έδωσε πολλές ιδέες για τις δικές της δημιουργίες. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την μικρή μας και είχε καθηλωθεί από τη μαγεία της. Αφού περιηγήθηκαν στους χώρους, την οδήγησαν με τρόπο σε μία αίθουσα όπου τα πονηρά ξωτικά είχαν στήσει τα πακέτα με τον υπολογιστή και όλα τα δώρα της! Έκπληκτη και ξετρελαμένη, άρχισε να ανοίγει τα πακέτα και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα αυτά ήταν δικά της! Ένας σούπερ υπολογιστής, με όλα τα απαραίτητα περιφερειακά, μία γραφίδα για να σχεδιάζει και φυσικά εγκατεστημένα προγράμματα σχεδίασης και animation. Ο υπολογιστής ήταν πανέτοιμος!

Η Άρτεμις είχε εκμυστηρευτεί στη νεράιδα της ότι δεν είχε πάει ποτέ της σε λούνα παρκ και πολύ θα το ήθελε. Έτσι, η οικογένεια διασκέδασε με την ψυχή της στα παιχνίδια! Ήταν ένα διήμερο που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο: με το χαμόγελο, τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του παιδιού και όλης της οικογένειας!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή της Άρτεμις!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Κωνσταντίνος Καρίκας, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Hotel Nikopolis Thessaloniki, Noesis Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας, Οtakustore.gr, TGI Friday’s, Bitdefender Greece, Παναγιώτης Μηνάς, Pepi Beza Boutique Baking, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!