Η Ασπασία είναι ένα κορίτσι στην εφηβεία, του οποίου η ασθένεια το ανάγκασε να ωριμάσει πολύ από μικρή κιόλας ηλικία. Η ευχή της αρχικά σχετιζόταν με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, ωστόσο η πανδημία απότομα της άλλαξε τα σχέδια. Γρήγορα όμως, με σιγουριά και αποφασιστικότητα προσαρμόστηκε, και με την ανυπομονησία που τη χαρακτηρίζει αποφάσισε να αλλάξει την ευχή της. Και αυτή η απόφαση αποδείχθηκε η καλύτερη επιλογή!

Πλέον, η βαθύτερη επιθυμία της ήταν να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Οι νεράιδες της επί μία εβδομάδα οργάνωναν τις λεπτομέρειες της ευχής της, και φρόντισαν να δημιουργήσουν μία μέρα ξεχωριστή για εκείνη.

Έτσι, την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής της ετοίμασαν ένα μικρό πάρτι-έκπληξη, στο οποίο εμφανίστηκαν η οικογένειά της, αλλά και οι αγαπημένοι της φίλοι! Μαζεύτηκαν όλοι στον πανέμορφο κήπο ενός υπέροχου σπιτιού βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, το οποίο είχε επιμελώς στολιστεί  με μπαλόνια! Ταυτόχρονα σερβιρίστηκε υπέροχο φαγητό, του οποίου πρωταγωνίστρια ήταν  μία ξεχωριστή τούρτα δημιουργημένη αποκλειστικά για την Ασπασία! Από την όμορφη ατμόσφαιρα δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει η αγαπημένη της μουσική.

Η Ασπασία δεν ανέμενε τίποτα από όλα όσα ετοιμάστηκαν  για εκείνη! Είχε μείνει άφωνη! Το κινητό τελευταίας τεχνολογίας που είχε ευχηθεί να αποκτήσει δεν άργησε να εμφανιστεί, και φυσικά κατέφθασε μαζί με όλα τα απαραίτητα περιφερειακά εξαρτήματα που θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης της. Όλα όσα είχε ονειρευτεί επιτέλους γινόντουσαν πραγματικότητα, και με τα μάτια της διάπλατα ανοιχτά προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τα όσα εξελίσσονταν μπροστά της!

Οι εκπλήξεις όμως δε σταμάτησαν εκεί! Η μαγική νεραϊδόσκονη είχε φροντίσει για ακόμα ένα πράγμα: τη διαμονή της οικογένειας και των φίλων της σε αυτό το πανέμορφο σπίτι! Η μητέρα της συγκινήθηκε πολύ, και ευχαρίστησε εγκάρδια τις νεράιδες για την εκπλήρωση της ευχής, και τη φροντίδα που έδειξαν στην την κόρη της. Η μικρή μας με τη σειρά της, εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της πως ήταν από τις καλύτερες και πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της! Και ήταν έκδηλη η χαρά της σε όλους όσοι παρευρέθηκαν!

Ασπασία μας, να είναι όλη σου η ζωή γεμάτη με αγάπη και ανθρώπους που σε κάνουν ευτυχισμένη. Να κρατήσεις τη νεραϊδόσκονη βαθιά μες στην καρδιά σου και να τη σκορπάς με κάθε χαμόγελό σου!

θερμά τη Domino’s Pizza για τη δωρέα

τους εθελοντές μας: Ευαγγελία Νικολέντζου, Άννα Τσακαλίδου, Μαριάννα Γούτου

τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, Αγγελική Λαλαδάκη, Catering TAKIS, Άντζελα Κατιμερτζή, EL DEKOR, PiKeFi travel, Myikona, Γιώργος Τσιαμπουρής, frogs.gr, IT4you.gr

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!