Μεγάλη νότα χαράς αποτέλεσε η φετινή Αστεροβράβευση που έλαβε χώρα στο Σεράφειο του Δήμου Αθηνών την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Διατηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας καταφέραμε να βρεθούμε ξανά από κοντά έπειτα από 2 χρόνια με εκπαιδευτικούς, γονείς,  παιδιά και φίλους του Οργανισμού για να γιορτάσουμε όλα όσα καταφέραμε μαζί για το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής τη χρονιά που μας πέρασε αλλά και να σημάνουμε την έναρξη του προγράμματος για φέτος.

Απονομή βραβείων έγινε στα σχολεία που στήριξαν ιδιαίτερα το πρόγραμμα και στους νικητές του δημιουργικού διαγωνισμού Αστέρι της Ευχής.

Οι κατηγορίες  όπου διακρίθηκαν για τη συμμετοχή τους είναι:

  • Μεγάλη Συμμετοχή
  • Φωτογραφία
  • Βίντεο
  • Τραγούδι
  • Σχεδίασε το Αστέρι σου

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας μας για φέτος η Βασιλική και ο Γιάννης, δύο παιδιά ευχής που θέλουν να μεταδώσουν τη δική τους εμπειρία στους συμμαθητές του. Η Βασιλική βρέθηκε στο Σεράφειο μοιράστηκε μαζί μας δυο λόγια και απένειμε βραβεία στα σχολεία.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν διαβάστηκε από τη Φαίη Σκορδά, πρέσβειρα του Οργανισμού μας, το παραμύθι της θαρραλέας πριγκίπισσας Έλενας. Η Έλενα είναι ένα από τα 2700 παιδιά ευχής που έχουν ζήσει την εμπειρία της εκπλήρωσης της ευχής και η ιστορία της, έμαθε σε όλους το δώρο της ευγνωμοσύνης.

Ευχαριστούμε τη Star Wars Hellenic Academy, τον δικό μας Spider-Man Σταύρο και τις πριγκίπισσες Δήμητρα, Ελπίδα, Ειρήνη για την παρουσία τους.

Η βράβευση μεταδόθηκε σε πραγματικό χρόνο  στο κανάλι μας στο Youtube με τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων και δόθηκε σε όλους ο χρόνος εάν θέλουν να αποχωρήσουν ή να μην εμφανιστούν μπροστά στην κάμερα.