Με την ξεχωριστή εθελοντική δράση της Αστερομέρας, δόθηκε η εκκίνηση για το Πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» που υλοποιείται για 20η χρονιά. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, η Αστερομέρα 2018, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη των διαδικασιών για την υλοποίηση του προγράμματος σε σχολεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, εταιρείες, ιδιώτες, αλλά και σε κάθε ομάδα ανθρώπων που θέλει να συμβάλει στην υιοθεσία ευχής ενός παιδιού!

Η Αστερομέρα ξεκίνησε με τη βράβευση των σχολείων που διακρίθηκαν με τη συμμετοχή τους την προηγούμενη χρονιά. Στη συνέχεια, χάρη στην αφοσίωση και την ομαδική δουλειά περισσότερων από 200 εθελοντών και φίλων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού, καταμετρήθηκαν και συσκευάστηκαν χιλιάδες αστέρια, βραχιολάκια, αφίσες, ενημερωτικά φυλλάδια και επιστολές, ώστε να είναι έτοιμα για αποστολή σε κάθε γωνιά της χώρας.

Στην ξεχωριστή αυτή ημέρα γιορτής παρευρέθηκε και η αγαπημένη τραγουδίστρια Demy, η οποία θα προσφέρε τη ζεστή της αγκαλιά για το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής το 2018. Προσπαθώντας να διαδώσει το μήνυμα της δύναμης του Αστεριού με ένα ξεχωριστό τρόπο, θα τραγουδήσει στίχους για το Αστέρι της Ευχής, σε ένα μοναδικό challenge που ξεκίνησε μια μικρή ανερχόμενη youtuber και παιδί του Κάνε-Μια-Ευχή, η Φωτεινή και θα συνεχίσει με μια σειρά νεαρών youtuber!

Το Αστέρι της Ευχής είναι πολύ μεγάλο μέρος του έργου του Make-A-Wish, γιατί ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα στο Make-A-Wish να πραγματοποιεί όσο πιο πολλές ευχές μπορεί δήλωσε η Demy.

Με μία συμβολική δωρεά των €2, όλοι μπορούμε να  αποκτήσουμε το δικό μας αστέρι όπου μπορούμε να γράψουμε την ευχή μας για τα παιδιά που πάσχουν από μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με αυτό τον τρόπο συμβάλουμε, ώστε να μπορούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να ανταποκρίνονται σε κάθε αίτημα παιδιού που λαμβάνουν, εκπληρώνοντας περισσότερες ευχές .

Κατά τη διάρκεια της Αστερομέρας βραβεύτηκαν τα παρακάτω σχολεία για τη μεγάλη συμμετοχή τους, ενώ μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα σχολεία που διακρίθηκαν!

Χορηγοί του προγράμματος για το 2018 είναι η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε., Η Επέλαση των Ξωτικών, Teleperformance και Extraline

Χορηγοί επικοινωνίας για το 2018: ANT1, Easy 97,2, designers-on-call, GOD, Skywalker και Tempo OMD Hellas

Χορηγοί της Αστερομέρας  ήταν οι εταιρείες Bread Factory, Μπεγνής Catering και PhotoPartyBox

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμο Περιστερίου για τη φιλοξενία του στο ΚΥΒΕ και το Γενικό Επιτελείο Στρατού στη βοήθεια για τη μεταφορά του υλικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής επισκεφθείτε το www.wishstar.gr!