Ο Αυγερινός στην περίοδο της δεύτερης καραντίνας ήταν κλεισμένος σε σπίτι και νοσοκομείο, καθώς κάτι τέτοιο είχε κριθεί απαραίτητο από τους γιατρούς. Κάπου εκεί ήταν όταν η μητέρα του αποφάσισε να εισέλθει ο γιος της στον μαγικό κόσμο του Κάνε-Μια-Ευχή! Όπως μας είπε η ίδια, στην αρχή ήταν κάπως διστακτική στην ιδέα και δε θεωρούσε ότι ο Αυγερινός θα αποκόμιζε κάτι από την εμπειρία αυτή. Σε μια απόφαση όμως την οποία η ίδια χαρακτήρισε την καλύτερη της ζωής της, συμφώνησε ώστε η ευχή να προχωρήσει. Η ευχή του ήταν να αποκτήσει πολλά παιχνίδια Lego, καθώς τα αγαπά πολύ και του αρέσει πολύ να παίζει μαζί τους, φτιάχνοντας και χτίζοντας πολλά πράγματα!

Η φανταστική ευχή του, λοιπόν, εκπληρώθηκε σε δύο μέρη, με περίπου έναν χρόνο ανάμεσά τους. Στα τέλη του 2020 πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος, το οποίο του έδωσε μεγάλη χαρά. Του πήγαμε πολλά από τα παιχνίδια Lego που είχε ζητήσει (όχι όλα, θέλαμε να υπάρχει προσμονή για το δεύτερο μέρος!), μαζί με γλυκά, και πολλά άλλα δωράκια για εκείνον και φυσικά τις αδελφούλες του! Ξετρελάθηκε, χοροπήδαγε, φώναζε από χαρά!

Αρκετός καιρός πέρασε, με την ανυπομονησία του να φουντώνει. Το πρώτο που έπρεπε να γίνει ήταν η συναίνεση των γιατρών του, η οποία δόθηκε και πλέον η σκυτάλη πέρασε σε εμάς! Νοικιάσαμε ένα ονειρεμένο κτήμα αποκλειστικά για την εκπλήρωση της ευχής του Αυγερινού! Εκτός από την οικογένειά του, συγκεντρώθηκαν λίγοι φίλοι του, οι οποίοι θα μοιραζόντουσαν μαζί του αυτή την ξεχωριστή μέρα!

Ο χώρος ήταν πολύ όμορφα στολισμένος με μπαλόνια. Το κύριο μέρος της εκπλήρωσης ήταν ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού που είχαμε οργανώσει, ώστε ο Αυγερινός να ανακαλύπτει ένα-ένα, και μέσα από πολύ παιχνίδι, τα δωράκια του! Ήταν πολύ χαρούμενος, έψαξε σχολαστικά μαζί με την αδελφή του, και με μεγάλη ανυπομονησία τα άνοιξε ένα προς ένα! Πολλά χαμόγελα, πολλά γέλια, πολλά αστεία, άπειρη ενέργεια από τον Αυγερινό και χαρά για όλα τα παιχνίδια που έλαβε.

Μετά από τον κρυμμένο θησαυρό, το κομμάτι που λαχταρούσε πιο πολύ ήταν η πισίνα του κτήματος! Δε μπορούσε να περιμένει να έρθει η ώρα να βάλει μαγιό και να βουτήξει, και φυσικά αυτό έγινε! Χάρηκε το μπάνιο του πάρα πολύ!

Μετά από τόσες πολλές κουραστικές περιπέτειες, ήταν η ιδανική ώρα για το φανταστικό φαγητό που προσφέρθηκε, το οποίο άπαντες ευχαριστήθηκαν! Καθόλη τη διάρκεια της ευχής, ο Αυγερινός έπαιρνε διάφορες πόζες ενθουσιασμού, αποτελώντας για τους φωτογράφους το ιδανικό μοντέλο! Η ευχή έληξε και καλύτερα δε θα μπορούσε να είχε πάει!

«Είχαμε ακούσει πολλά για την εκπλήρωση των ευχών, όμως αυτό που ζήσαμε από την αρχή μέχρι τώρα με την ευχή του Αυγερινού δε το φανταζόμουν! Το παιδί μας έτρεχε γεμάτο ενέργεια, μέσα στα χαμόγελα, με τόση χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, με τόσα παιχνίδια! Πόση αγάπη πήρε! Ευχαριστούμε!», μας είπε η μητέρα του Αυγερινού.

θερμά την εταιρεία  ΚLEEMANN HELLAS A.E.B.E. για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Έφη Κετεγένη, Χάρις Τουφεξή , Μάρθα Γεωργιάδου, Ελένη Kαμπάκη

τους χορηγούς σε είδος: Lego Hellas, Hellas Phone, Linardakis Cargo,  Taxiway, Κτήμα Λίκνο, Μyikona, Craft Box

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!