Η «Αυγή» περίμενε δύο χρόνια μέχρι να φθάσει επιτέλους η μέρα που ό,τι επιθυμούσε περισσότερο, θα γινόταν πραγματικότητα. Μέχρι την εκπλήρωση της ευχής της, ήταν μια αληθινή μαχήτρια που πάλεψε με αξιοθαύμαστο σθένος και επιμονή, χωρίς να εγκαταλείψει καμία μάχη. Οι μάχες ήταν πολλές και μόνο ένα ξεχωριστό πλάσμα θα είχε την ικανότητα να τις αντιμετωπίσει. Το τέρας της ασθένειας είχε κατατροπωθεί και η «Αυγή» ήταν έτοιμη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, ένα κεφάλαιο που η ίδια θα έγραφε. Κάλεσε τις νεράιδες και τις ενημέρωσε πως ήταν πανέτοιμη να εκπληρώσουν την ευχή της: «να γίνει η Ωραία Κοιμωμένη που όταν πια ξυπνήσει μέσα στο δικό της παραμύθι, καμία σκιά δε θα υπάρχει για να την τρομάζει». Οι νεράιδες υπάκουσαν αμέσως στην πριγκιπική εντολή, και συγκέντρωσαν τη μαγική τους αστερόσκονη από τα 3 ισχυρότερα βασίλεια: της Δύναμης, της Χαράς και της Ελπίδας. Εκεί, νεράιδες και ξωτικά, εκπαιδεύονται να ενισχύσουν τις μαγικές του δυνάμεις και να μπορούν να κάνουν το αδύνατο δυνατό.

Η ιστορία της Ωραίας Κοιμωμένης διαδραματίστηκε σε ένα πέτρινο κάστρο με όλους τους υπηκόους να τιμούν τη βασιλική πρόσκληση προσελθόντες στο παλάτι, ώστε να γνωρίσουν τη νεαρή πριγκίπισσα. Ωστόσο εμφανίστηκε και η Κακιοτάτη με οργή που έκρυβε καλά, αφού ήταν η μόνη που δεν είχε προσκληθεί στη μεγαλύτερη γιορτή του βασιλείου. Γνωρίζοντας όλοι τις μαγικές της δυνάμεις, είχαν φοβηθεί για το τι μπορούσε η οργή της να προκαλέσει. Το λάθος της Κακιοτάτης ήταν να πιστεύει πως οι δυνάμεις που τροφοδοτούν η απογοήτευση και η μοναξιά που ένιωθε εκείνη, ήταν μεγαλύτερες από τη δύναμη της αγάπης που ένιωθαν όλοι για την «Αυγή». Αντλώντας τη δική της δύναμη από αυτήν την αγάπη, η «Αυγή» με τη βοήθεια των νεράιδων της κατάφερε να αντιμετωπίσει την Κακιοτάτη, να κερδίσει τη ζωή και να δείξει σε όλους πως οι καλές προθέσεις βρίσκουν πάντα το δρόμο για να θριαμβεύσουν! Η δική μας «Αυγή», μας ξύπνησε από το λήθαργο, για να μας μάθει ότι τα θαύματα αφήνουν κάθε μέρα τα αποτυπώματά τους στη ζωή μας, προσμένοντας να τα δούμε… προσμένοντας να ανακαλύψουμε όλες τις μαγικές δυνάμεις που κρύβουμε μέσα μας, όσο είμαστε ξύπνιοι!!!

τους εθελοντές: Δήμητρα Μπουρνάζου, Δέσποινα Εύδου, Λίλη Τζιλή

τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Glam & Flower, Aelios Petra, Sissy’s Heartmade, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, Avant Garde, Camshot Cimematography, Dimitris Andritsos Photography, Blue Rent A Car, Avis, The Walt Disney Company Greece, Studio di Capelli, Bergmann Kord, Maison Marasil, Prince Erotokritos, Εκδόσεις Πατάκη

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)