Ο Αχιλλέας είναι ένα ιδιαίτερα δραστήριο παιδί. Του αρέσει να κάνει πράγματα που δεν είναι τόσο συνηθισμένα για παιδιά της ηλικίας του: Κάνει ιππασία, ενώ μαθαίνει και ιαπωνικά! Μία, όμως, από τις μεγαλύτερες αγάπες του είναι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια στρατηγικής. Η νεράιδα «έκλεψε» από το μυαλό του αυτή του την αγάπη και αποφάσισε να του χαρίσει ένα gaming υπολογιστή, με τον οποίο θα μπορεί να παίξει απερίσπαστος τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Κάθε μέρα, με αγωνία και ενθουσιασμό, ο Αχιλλέας ρωτούσε τη μητέρα του εάν οι νεράιδες πήραν τηλέφωνο. Της ζητούσε να δει να τα μηνύματά της και να ελέγξει το Viber μήπως κάτι της είχε διαφύγει και δεν του το είχε πει. Η αγωνία και η προσμονή για το τι θα συμβεί στην ευχή του τον κρατούσε συνεχώς χαρούμενο και ενθουσιασμένο.

Και η πολυπόθητη ημέρα έφτασε! Οι νεράιδες είχαν κρατήσει κρυφή μια ακόμα μικρή έκπληξη για τον Αχιλλέα, εκτός από τον υπολογιστή του. Την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του, είχαν καλέσει και τον αγαπημένο του φίλο! Πήραν τον Αχιλλέα με την οικογένειά του και πήγαν για μια ατελείωτη βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Βλέπετε, οι νεράιδες γνώριζαν πόσο αρέσουν τα ζώα στον Αχιλλέα. Ενθουσιασμένος, δεν σταμάτησε να παρατηρεί τα ζώα, να ρωτάει κάθε μικρή απορία που του ερχόταν στο μυαλό και να διαβάζει όσες νέες πληροφορίες μπορούσε να αντλήσει! Την ίδια στιγμή, τα ξωτικά είχαν μείνει πίσω στο σπίτι τους και είχαν «σηκώσει μανίκια», ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη στιγμή που θα γυρνούσε σπίτι.

Μόλις έφτασε σπίτι, έκλεισε τα μάτια του και τα άνοιξε με το που μπήκε στο δωμάτιό του. Και δεν πίστευε στα μάτια του. Έμεινε – στην κυριολεξία – με το στόμα ανοιχτό. Μόλις πέρασε το αρχικό σοκ, ο Αχιλλέας άρχισε να ξετυλίγει τα δώρα του και πριν καλά-καλά το καταλάβουμε είχε καθίσει στην καρέκλα του και άρχισε να παίζει με τον νέο του υπολογιστή. Το χαμόγελο του δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη του και εξερευνούσε κάθε αρχείο, κάθε φάκελο του νέου του υπολογιστή gaming.

Το ταξίδι της ευχής του Αχιλλέα μας δεν ήταν ξεχωριστό μόνο για εκείνον. Ήταν και για εμάς! Ήταν για όλους εμάς: τις νεράιδες, τα ξωτικά και τους αγαπημένους του γονείς. Εκείνη η προσμονή που του έδινε χαρά, του έδινε ταυτόχρονα και δύναμη. Ο Αχιλλέας την ημέρα της ευχής του δεν εφοδιάστηκε μόνο με έναν νέο υπολογιστή. Εφοδιάστηκε ελπίδα, με δύναμη και με αισιοδοξία για να συνεχίσει να κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώργος Καραγάνης, Βασίλης Λουτζάκης, Πάνος Νεοφύτου, Ειρήνη Τσωμάκου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΠΛΑΙΣΙΟ, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, L’ Artigiano, Fresh, Bitdefender Greece, Myikona, Craft Box

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!