Κι όμως, ένα δωμάτιο μπορεί να κάνει τη διαφορά! Ένας καινούριος χώρος, διαμορφωμένος, όπως ακριβώς επιθυμεί ένα παιδί μπορεί να αλλάξει όλη του την καθημερινότητα!

Η Α. ήξερε από την πρώτη στιγμή τι να ευχηθεί στις νεράιδες. Ήταν αποφασισμένη πως αυτό που ήθελε πιο πολύ από όλα ήταν ένα καινούριο, νεανικό και ρομαντικό δωμάτιο! Απαλά χρώματα στους τοίχους και λευκά έπιπλα… Ένα άκρως καλόγουστο και μοντέρνο δωμάτιο την περίμενε να φιλοξενήσει τα καινούρια της όνειρα! Οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους, ώστε να μην απογοητεύσουν ούτε στο ελάχιστο τη γλυκιά μας δεσποινίς! «Ουάου! Είναι τέλειο. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι το δωμάτιό μου θα μπορούσε να γίνει τόσο όμορφο! Δεν θα ξεκολλάω από εδώ!», ήταν τα πρώτα της λόγια!

Η ώρα περνούσε με τη μικρή μας να κοιτάει και να ανακαλύπτει κάθε λεπτομέρεια στο δωμάτιό της! Κάθε τι φάνταζε απίστευτο στα μάτια της… Η χαρά είχε πλημμυρίσει το δωμάτιο και είχε αποτυπωθεί στα πρόσωπα όλων όσοι παρευρίσκονταν εκεί, γιατί η χαρά, όταν μοιράζεται, γίνεται πιο ισχυρή… Είναι μεταδοτική! Οι γονείς παρακολουθούσαν το κοριτσάκι τους με προσήλωση, συγκινημένοι… Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο περήφανοι που η μικρή Α. χαμογελούσε τόσο πλατιά, με την ευτυχία ζωγραφισμένη στα μάτια της, ύστερα από όλες τις δυσκολίες που πέρασε!

Το μέρος, για να κάνει αυτά που αγαπά περισσότερο και την κάνουν ευτυχισμένη, είναι πλέον δικό της. Θα μελετά, θα ξεκουράζεται, θα χορεύει και θα ζει στο έπακρο μέσα στον μικρό της κόσμο! Μα πάνω απ’ όλα, θα πιστεύει και θα ονειρεύεται! Θα πιστεύει στη δύναμή της… Εκείνη η μέρα θα μείνει στην καρδιά της ως υπενθύμιση της δύναμης της ευχής! Της ευχής που σηματοδότησε ένα νέο ξεκίνημα… Της ευχής που έφερε τη χαρά και την ελπίδα!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μπουρδούβαλη Σωτηρία, Γεωργουλέτη Τάνια

θερμά την Technomar Shipping Inc. και τον κ. Γιουρούκο Γεώργιο για τη δωρεά

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, ΚΙΦΑ Μεταφορική, ΙΚΕΑ, ΖΟΥΓΡΗΣ ΑΕ, Royal Carpets, Pennie, Φίνο Ζαχαροπλαστείο, DecoMarkt, Intralink Logistics, Multi Home, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!