Ο Α. είναι ένας δεκατριάχρονος έφηβος που λατρεύει τον αθλητισμό και δεν χορταίνει να έρχεται σε επαφή με το νερό. Έχει ασχοληθεί με πάρα πολλά αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, η κολύμβηση, το πόλο, το τζούντο και το μπάσκετ. Τελευταία, έχει αναπτύξει ένα μεγάλο έρωτα με το κανό, “τραβώντας κουπί” στην κυριολεξία!

Με το που τον αντίκρισε η νεράιδά του, αμέσως κατάλαβε ότι η ευχή του θα έχει σχέση με τον αθλητισμό! Άλλωστε, η σωματική του διάπλαση φανερώνει όλες του τις «αθλητικές αγάπες»! Συζητώντας, λοιπόν, μαζί της ο Α. μας, της αποκάλυψε την πιο βαθιά του επιθυμία: Να αποκτήσει ένα δικό του κανό, ώστε να ασκείται και, παράλληλα, να είναι κοντά στο νερό, που τόσο πολύ αγαπά!

Έτσι, η νεράιδά του κάτω από άκρα μυστικότητα, ήρθε σε επαφή με τα κατάλληλα ξωτικά και όλοι μαζί κατάφεραν να βρουν το κανό που θα του ταίριαζε, καθώς και να προετοιμάσουν τη διαμόρφωση του σπιτιού του με τέτοιον τρόπο, που και ο ίδιος δεν θα περίμενε ότι κάπου μέσα στο ίδιο του το σπίτι θα κρύβεται μία τόσο μεγάλη έκπληξη!

Νεράιδες και ξωτικά έφτασαν στο σπίτι, όταν ο ίδιος έλειπε, με την πρόφαση ότι θέλουν απλά να τον συναντήσουν για ακόμα μία φορά! Συνεργοί των ξωτικών σε όλη αυτή την διαδικασία ήταν, φυσικά, οι γλυκύτατοι και κατενθουσιασμένοι γονείς του. Όταν ο  Άγγελός μας επέστρεψε σπίτι, συνάντησε τη νεράιδά του, έφαγαν όλοι μαζί, συζήτησαν, ήρθαν ακόμα πιο κοντά και στο τέλος άνοιξε τα δώρα του. Όμως, που να φανταζόταν ότι αυτή δεν ήταν μία ακόμα «συνηθισμένη» συνάντηση;

Η νεράιδά του λίγο πριν αναχωρήσει, του ζήτησε να πάει στην πίσω αυλή του σπιτιού του. Εκεί, έκπληκτος αντίκρισε το διθέσιο κανό που τόσο πολύ επιθυμούσε! Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, δεν περίμενε μια τέτοια έκπληξη εκείνη την ημέρα και με μάτια που έλαμπαν από χαρά αφοσιώθηκε στη μεγάλη του αγάπη: το κανό! Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελείωσαν εκεί… Οι νεράιδες τού χάρισαν ένα Private Sea Kayaking Tour στις γαλάζιες θάλασσες του αγαπημένου του χωριού και ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο στο θαλάσσιο καγιάκ, όπου και του απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο επιδόσεων της Βρετανικής Ομοσπονδίας «Paddle Start Award»!

την εθελόντριά μας: Άλκηστις Δεμπεγιώτη

τους χορηγούς σε είδος: SCK, Σπουργίτης Μεταφορική, Ζαχαροπλαστείο Madame Charlotte, Θεόδωρος Ασημακόπουλος, Βυθός, Εστιατόριο Της Έλλης, Fantasy Balloons, Γεώργιος Καρπάθιος, Gear Up

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!